Ponturi pariuri

Cote pariuri la Dinamo – FCSB. Dacă se termină din nou 3-3, câștigați de 90 de ori în plus!

11.11.2018 | 20:30
Cote pariuri la Dinamo  FCSB Daca se termina din nou 33 castigati de 90 de ori in plus

Casele de pariuri se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru Derby de România, Dinamo – FCSB. Fiecare agenție le pune la dispoziție clienților săi sute de cote pentru evenimentul programat duminică seara, de la ora 21:00. 

Cote pariuri la Dinamo – FCSB. Roș-albaștrii sunt favoriți

Deși pe Arena Națională fondul sonor va fi dominat de fanii săi, Dinamo are cota 4.75 să câștige acest joc. O eventuală remiză este cotată cu 3.75, în timp ce victoria roș-albaștrilor are o cotă de 1.80. Practic, la 100 de lei pariați pe 2 solist veți beneficia de un profit net de 80 de lei. În schimb, pentru victoria lui Dinamo veți obține aproape de patru ori mai mulți bani decât ați pariat.

Cote pe marcatori. Rusescu e cotat mai bine decât orice dinamovist

Raul Rusescu are șanse minime să înceapă partida ca titular, însă este creditat cu 2.65 să marcheze în derby, mai bine decât oricare jucător din lotul lui Dinamo. Desigur, marele favorit este Harlem Gnohere, golgheterul la zi al campionatului, cu o cotă de 2.45

De la Dinamo se remarcă Daniel Popa și Mircea Axente, fiecare cu o cotă de 2.80. Florinel Coman, al doilea cel mai bun marcator al roș-albaștrilor în actuala stagiune, primește o cotă de 2.85 să marcheze.

Casele de pariuri se așteaptă la un duel cu puține goluri. 1.80 este cota pentru maximum două goluri, mai mică decât cea oferită unui meci cu minimum trei goluri (2.00).

Cu o cotă de 6.50, victorie FCSB cu 1-0 este cel mai probabil rezultat în derby. Este urmat de 1-1, variantă cotată la 6.75. Un meci nebun, la fel ca-n tur, beneficiază de cota 91.00. E greu de crezut însă că vom mai avea parte de un asemenea rezultat, ținând cont de problemele pe care Dinamo le are în atac.