Pariuri sportive

Cote pariuri Lokomotiv – ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018

27.07.2018 | 10:19
Cote pariuri Lokomotiv - ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018
Cote pariuri Lokomotiv - ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018

Cote pariuri Lokomotiv – ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018. Noul sezon din Rusia debutează cu meciul din Supercupă.

Vezi aici ponturi pariuri Lokomotiv – ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27.07.2018.

Cote pariuri Lokomotiv – ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018. Lokomotiv Moscova a cucerit campionatul și ar fi trebuit să joace Supercupa Rusiei contra câștigătoarei Cupei, FCTosno, dar echipa de pe marginea râului Tosna s-a desființat la finalul sezonului. Astfel, locul celor de la Tosno a fost luat de către vicecampioana Rusiei, ȚSKA Moscova. Acesta este meciul care deschide noul sezon în Rusia, atât Lokomotiv, cât și ȚSKA aflându-se la primul meci oficial.

Cote pariuri Lokomotiv – ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Lokomotiv – ȚSKA Moscova Supercupa Rusiei 27 iulie 2018. În perioada de mercato, Lokomotiv s-a mișcat mai bine decât ȚSKA, aducând doi jucători de mare valoare. Este vorba despre Grzegorz Krychowiak, împrumutat de la PSG cu opțiune de transfer definitiv, și pe atacantul Eder de la LOSC, autorul golului prin care naționala Portugaliei a cucerit Campionatul European din 2016. ȚSKA se poate lăuda cu aducerea internaționalului islandez Hordur Magnusson, de la Bristol City. Acestea fiind zise, se preconizează un meci echilibratl, la fel cum a fost și lupta la titlu în sezonul trecut, Lokomotiv câștigând titlul la doar două puncte avans. Recomandarea noastră este să mizați pe Lokomotiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri