Cote pariuri Maroc – Iran, in grupele CM 2018

în Ponturi pariuri
15/06/2018, 14:00
Cote pariuri Maroc – Iran, in grupele CM 2018
Cote pariuri Maroc - Iran, in grupele CM 2018

Cote pariuri Maroc – Iran, in grupele CM 2018. Primul meci din grupa B pune față în față cele mai slabe echipe, care nu au șanse la calificare.

Vezi aici ponturi pariuri Maroc – Iran Cupa Mondială 15.06.2018.

Cote pariuri Maroc – Iran, in grupele CM 2018. Cele două echipe sunt considerate outsidere în grupa B, din care mai fac parte Spania și Portugalia. Asta nu le împiedică însă să spere la o calificare miraculoasă. Tocmai de aceea, meciul direct are o importanță deosebită. Cine câștigă își menține speranțele vii. Marocanii așteaptă de 32 de ani o nouă calificare în faza eliminatorie. Pentru iranieni, o calificare din grupă ar fi o premieră. La niciuna din precedentele patru prezențe la turneul final, asiaticii nu au reușit să depășească prima fază. În continuare vom analiza forma de moment a celor două echipe.

Cote pariuri Maroc – Iran, in grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Maroc – Iran, in grupele CM 2018. Iran a fost și ea o echipă redutabilă în ultimele meciuri. S-a calificat la Cupa Mondială de pe primul loc în grupă, cu un palmares de 6 victorii și 4 remize. Evoluțiile bune au continuat și în meciurile amicale disputate de la finalul preliminariilor. Palmaresul echipei în cele zece partide a fost de șapte victorii, o remiză și două înfrângeri. Tunisia și Turcia au fost singurele care au învins echipa lui Hector Raul Cuper, în timp ce Russia i-a smuls un egal. În rest, Togo, Panama, Venezuela, Sierra Leone, Algeria, Uzbekistan și Lituania, toate au căzut victime echipei Iranului.

Închide ×