Pariuri sportive

Cote pariuri Nigeria – Argentina, în grupele CM 2018

26.06.2018 | 14:01
Cote pariuri Nigeria - Argentina, în grupele CM 2018
Cote pariuri Nigeria - Argentina, în grupele CM 2018

Cote pariuri Nigeria – Argentina, în grupele CM 2018. Argentina trăiește periculos ultimul meci din grupe, fiind obligată să câștige pentru a se califica.

Vezi aici ponturi pariuri Nigeria – Argentina Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Nigeria – Argentina, în grupele CM 2018. Ultima etapă a fazei grupelor de la Cupa Mondială propune o adevărată finală în grupa D. Nigeria și Argentina se vor înfrunta în meci direct pentru calificarea în optimile de finală. Este ultima șansă pentru reprezentativa din țara tangoului, care a adunat un singur punct până acum. Messi și compania au făcut doar 1-1 cu Islanda în meciul de deschidere, într-un meci pe care l-au controlat în totalitate. Ocaziile ratate s-au răzbunat în meciul cu Croația, când sud-americanii au fost de nerecunoscut. Au pierdut cu 0-3 și riscă acum să rateze optimile de finală, pentru prima oară în ultimii 16 ani.

Cote pariuri Nigeria – Argentina, în grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Nigeria – Argentina, în grupele CM 2018, Nigeria nu va fi însă o simplă țintă pentru Messi și compania. Africanii au arătat foarte bine în cele două meciuri disputate până acum la Mondial, chiar dacă nu au reușit să câștige decât unul dintre ele. Contra Islandei, vulturii au fost de neoprit. Au marcat de două ori și ar fi putut să o mai facă în câteva rânduri. Apreciată a fost și evoluția din meciul cu Croația, pierdută însă cu scorul de 0-2. Un autogol în prima repriză și un gol marcat de Modric în partea a doua au făcut diferența pentru ex-iugoslavi, însă africanii au avut numeroase șanse de a reveni în meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri