Cote pariuri Serbia – Elveţia, în grupele CM 2018

în Ponturi pariuri
22/06/2018, 08:20
Cote pariuri Serbia – Elveţia, în grupele CM 2018
Cote pariuri Serbia - Elveţia, în grupele CM 2018

Cote pariuri Serbia – Elveţia, în grupele CM 2018. Serbia are trei puncte, iar o posibilă victorie în acest meci ar aduce calificarea în optimi.

Vezi aici ponturi pariuri Serbia – Elveţia Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Serbia – Elveţia, în grupele CM 2018. Serbia joacă vineri un meci extrem de important contra Elveției. Își poate asigura calificarea în optimile Cupei Mondiale, chiar înaintea confruntării cu Brazilia din ultima etapă. Succesul din meciul cu Costa Rica a fost unul extrem de important, dar și foarte muncit. Cele două echipe au fost egale la absolut toate capitolele, diferența fiind făcută de o execuție fantastică a lui Kolarov, din lovitura liberă. Serbia a arătat slăbiciuni și înainte de Cupa Mondială. A fost învinsă de Maroc (2-1) si de Chile (1-0), dar le-a învins la rândul ei pe Nigeria (2-0) și pe Bolivia (5-1).

Cote pariuri Serbia – Elveţia, în grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Serbia – Elveţia, în grupele CM 2018. Serbia și Elveția se înfruntă acum pentru prima oară. Una dintre naționalele tinere ale Europei, Serbia se află la cea de-a treia prezență la un turneu final mondial. Nici în 2006, nici în 2010 nu a reușit să iasă din grupă, iar până la meciul cu Costa Rica, avea o singură victorie la un turneu final. Elvețienii sunt obișnuiți ai fazei eliminatorii la Cupa Mondială. În primele decenii de competiție, Elveția a ajuns de două ori în sferturile de finală. A urmat o perioadă de absență, dar a revenit puternic. Din 2006, Elvetia nu a mai ratat niciun turneu final. În cele trei ediții, A iesit de două oridin grupă. Inclusiv la Mondialul brazilian, din urmă cu patru ani.

Închide ×