Sport

Cote pariuri Simona Halep – Saisai Zheng. Nu este loc de surprize în turul 2

04.07.2018 | 21:55
Cote pariuri Simona Halep  Saisai Zheng Nu este loc de surprize in turul 2

Cote pariuri Simona Halep – Saisai Zheng. După o victorie foarte facilă în prima rundă, contra niponei Kurumi Nara, Simona Halep își continuă joi traseul spre fazele superioare la Wimbledon 2018. A fost o competiție a surprizelor până acum, cu două dintre favorite, Petra Kvitova și Caroline Wozniacki, deja eliminate. Totuși, bookmakerii sunt convinși că nu va mai fi loc de lucruri neașteptate.

Jocul Simonei Halep a fost destul de convingător, astfel că liderul mondial nu are o cotă atractivă pentru pariori la victorie, doar 1,07. În schimb, pentru un succes obținut de Zheng, cei care ar avea curajul să o prezică, și să le și iasă, ar fi recompensați generos. Cotă 9,50 pentru un succes al jucătoarei din China, locul 126 în clasamentul WTA. Aceasta a trecut în prima rundă de o compatrioată a ei, Qiang Wang.

Cote pariuri Simona Halep – Saisai Zheng. Șanse mari la o victorie în minimum de seturi

În plus, specialiștii care au stabilit cote pentru desfășurarea partidei dintre Simona Halep și Saisai Zheng sunt convinși că va fi chiar o victorie simplă a româncei. Cotă 1,32 pentru un succes în minimum de seturi pentru partida din turul doi de la Wimbledon 2018. Pentru o victorie cu 2-1 a Simonei s-a oferit cota 4,80, în vreme ce un succes al chinezoaicei la unu a primit cotă 23,00, chiar mai mult decât un 2-1 pentru asiatică, pentru care există o cotă de 16,00.

Cote pariuri Simona Halep - Saisai Zheng
Simona Halep a jucat excelent în prima rundă și i-a convins și pe bookmakeri.

Simona Halep o va lua foarte tare pe Saisai Zheng și nu îi va lăsa prea multe opțiuni. Aceasta este o altă predicție foarte des întâlnită. Pentru sub 8,5 game-uri în primul set s-a oferit o cotă de 1,95. Asta ar însemna ca succesul să fie obținut la maximum doi de sportiva care ar urma să-l obțină, adică Simona Halep, așa cum anticipează toată lumea. De asemenea, s-a oferit o cotă de 2,05 pentru sub 17,5 game-uri în meci. Anticipând că Simona se va impune, ar trebui să o facă în minimum de seturi, în care să cedeze un total de maximum cinci game-uri, și nu toate în același set, pentru ca asta să se întâmple.

Cote pariuri Simona Halep – Saisai Zheng. Românca a devenit favorită 3 la titlu

După mai multe surprize uriașe la Wimbledon 2018, Simona Halep a devenit a treia favorită la câștigarea competiției, iar cota ei pentru un eventual succes a scăzut considerabil. Era 13,00 la începutul competiției, iar acum a ajuns la 7,50. Petra Kvitova, favorită unu la pariuri înainte de start, posibilă adversară a Simonei în sferturi, a ieșit în primul tur. Wozniacki, favorită doi conform clasamentului, a ieșit în turul doi. Serena Williams este cea pe care mizează bookmakerii și îi oferă o cotă de 4,50. Deținătoarea trofeului, Garbine Muguruza, are cotă 6,50.

Tags: