Pariuri sportive

Cote pariuri Spania – Maroc, în grupele CM 2018

25.06.2018 | 12:19
Cote pariuri Spania - Maroc, în grupele CM 2018
Cote pariuri Spania - Maroc, în grupele CM 2018

Cote pariuri Spania – Maroc, în grupele CM 2018. Spania se poate califica și cu un egal, însă va forța o victorie pentru a câștiga grupa.

Vezi aici ponturi pariuri Spania – Maroc Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Spania – Maroc, în grupele CM 2018. Trei echipe se luptă pentru cele două locuri de calificare din grupa B, dar principala favorită este Spania. Doar un miracol ar putea face ca ibericii să rateze calificarea. Marea miză este însă prima poziție, pe care echipa lui Fernando Hierro și-o dispută cu marea rivală Portugalia. La Kaliningrad, Spania și Maroc se vor afla pentru a treia oară față în față. Precedentele două dueluri au fost acontate fără mari emoții de iberici. A trecut însă mai bine de jumătate de secol de atunci. În 1961, Spania și Maroc se înfruntau în preliminariile Cupei Mondiale și ibericii se impuneau cu 1-0 în deplasare și cu 3-1 pe teren propriu.

Cote pariuri Spania – Maroc, în grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Spania – Maroc, în grupele CM 2018. Spania a ridicat și ea numeroase semne de întrebare la actuala ediție de Cupă Mondială. Evoluția din meciul de debut, 3-3 cu Portugalia, i-a făcut pe mulți să creadă că Spania va câștig din nou titlul mondial. Părerile s-au schimbat însă odată cu al doilea meci din grupă. Naționala lui Fernando Hierro s-a chinuit mult cu Iran și, deși a avut o posesie zdrobitoare, a reușit să se impună doar cu 1-0. De văzut cum vor reacționa ibericii acum, când soarta calificării depinde numai de un rezultat de egalitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri