Cote pariuri Suedia – Anglia, în sferturile CM 2018

în Ponturi pariuri
07/07/2018, 10:48
Cote pariuri Suedia – Anglia, în sferturile CM 2018
Cote pariuri Suedia - Anglia, în sferturile CM 2018

Cote pariuri Suedia – Anglia, în sferturile CM 2018. Primul meci al zilei pune faţă în faţă două naţionale care au jucat foarte bine la acest turneu final.

Vezi aiciponturi pariuri Suedia – Anglia sferturi Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Suedia – Anglia, în sferturile CM 2018. Englezii au trecut la lovituri de departajare de Columbia, după ce au fost egalați la unu în minutul 93. Scorul nu s-a mai schimbat în urma reprizelor de prelungiri, iar la penaltiuri Anglia avea să bifeze o premieră, deși Henderson a ratat primul. Imediat, Uribe a tras în transversală, iar apoi Pickford a apărat șutul lui Bacca, pentru ca Dier să transforme lovitura decisivă.

Cote pariuri Suedia – Anglia, în sferturile CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Suedia – Anglia, în sferturile CM 2018. Partida de la Samara va reprezenta cea de-a 25-a înfruntare directă dintre Anglia și Suedia. Dintre cele 24 de întâlniri anterioare, nouă s-au încheiat la egalitate, englezii au câștigat opt, iar șapte le-au revenit scandinavilor. Doar două dintre aceste meciuri au avut loc, însă, la Cupa Mondială. Ambele partide s-au încheiat la egalitate. Ultima oară, Anglia și Suedia s-au întâlnit într-un meci de pregătire. A fost 4-2 pentru suedezi, meci care va rămână pentru totdeauna întipărit în memoria iubitorilor de fotbal, grație golului înscris din foarfecă de Zlatan Ibrahimovic, de la 27 de metri. Starul suedez s-a retras, însă, din națională, iar jocul Suediei nu mai este la fel de spectaculos și de ofensiv, deși organizarea este mult mai bună.

Închide ×