Cote pariuri Uruguay – Franţa, în sferturile CM 2018

în Pariuri sportive
06/07/2018, 11:38
Cote pariuri Uruguay – Franţa, în sferturile CM 2018
Cote pariuri Uruguay - Franţa, în sferturile CM 2018

Cote pariuri Uruguay – Franţa, în sferturile CM 2018. Primul duel din sferturile de finală pune faţă în faţă naţionalele care i-au scos pe Messi şi Ronaldo.

Vezi aici ponturi pariuri Uruguay – Franţa sferturi Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Uruguay – Franţa, în sferturile CM 2018. Uruguay și Franța se întâlnesc joi, de la 17:00, în primul sfert de finală al turneului din Rusia. Ambele echipe au obținut victorii în 90 de minute în optimi. Franța a fost, de altfel, prima echipă ajunsă în sferturi, grație succesului obținut contra Argentinei. Selecționata “Cocoșului galic” s-a impus cu 4-3, la finalul celui mai frumos meci jucat până acum la această Cupă Mondială, în opinia multora. Mbappe a fost eroul francezilor, fiind la originea a trei dintre cele patru goluri. Starul lui PSG a obținut penaltiul din care Griezmann a deschis scorul, apoi a înscris golurile trei și patru, după ce argentinienii reușiseră să preia conducerea, iar Pavard egalase la doi. Golul de la 3-4, reușit de Aguero în prelungirile întâlnirii, nu a făcut decât să înfrumusețeze și mai mult acea partidă.

Cote pariuri Uruguay – Franţa, în sferturile CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Uruguay – Franţa, în sferturile CM 2018. Strălucitoare a fost și naționala Uruguayului, în optimi. Sau, mai precis, Edinson Cavani. Colegul lui Mbappe de la PSG a marcat ambele goluri ale victoriei cu Portugalia, 2-1, unul mai frumos decât celălalt, și și-a calificat echipa în sferturi. Valorosul atacant s-a accidentat, însă, în finalul meciului cu Portugalia și are șanse mici să evolueze încă de la început contra Franței. Astfel, Uruguayul are o misiune aproape imposibilă împotriva echipei căreia mulți îi dau prima șansă la câștigarea titlului suprem. Acestea fiind zise, vă recomandăm să mergeți pe mâna Franței.

Închide ×