Sporturi

Cote și ponturi la pariuri pentru Simona Halep – Kiki Bertens, finala WTA Cincinnati

19.08.2018 | 14:21
Cote si ponturi la pariuri pentru Simona Halep  Kiki Bertens finala WTA Cincinnati

Simona Halep – Kiki Bertens este finala WTA Cincinnati, iar meciul va putea fi urmărit cu LIVE STREAM și pe FANATIK.RO. Casele de pariuri au pregătit deja o mulțime de cote pentru acest eveniment. 

Halep are șansă de a-și trece în palmares un nou titlu WTA, fiind cotată drept favorită de către bookmakeri.

Cote și ponturi la pariuri pentru Simona Halep – Kiki Bertens, finala WTA Cincinnati

Cei care pariază pe o victorie a sportivei noastre beneficiază de cota 1.37, în timp ce jucătoarea olandeză este creditată cu 3.10. Casele de pariuri online se așteaptă la un meci încheiat în două seturi, cota pentru un astfel de deznodământ fiind de 1.50. Dacă alegeți să pariați pe un duel cu set decisiv, aveți o cotă mult mai mare, de 2.45

Simona Halep a reușit să câștige turneul de la Montreal săptămâna trecută, iar dacă va triumfa și la Cincinnati, va egala o performanță personală stabilită în 2013, când câștiga două turnee consecutive în două săptămâni. În iunie 2013, Simona se impunea în finala de la Nürnberg, scor 6-3, 6-3 cu Andrea Petkovic, iar în următoarea săptămână câștiga la ‘s-Hertogenbosch, 6-4, 6-2 în finala cu Kirsten Flipkens. Halep poate reuși o altă performanță. Din 2009, de când turneul de la Cincinnati este de categoria Premier 5, nicio jucătoare nu a câștigat Rogers Cup și turneul de la Cincinnati 

Victorie cu Sabalenka în semifinale

Cu Halep, Sabalenka a început la cote înalte, dar liderul WTA nu s-a lăsat descumpănită şi nu a făcut pasul înapoi. Dimpotrivă, ea a răspuns la fel de agresiv, a jucat precis, puncâtând chirurgical, atunci când a trebuit şi a avut poziţii favorabile. Cu inteligenţă şi cu o defensivă impenetrabilă, Halep a distrus încrederea jucătoarei de 20 de ani. Românca a menţinut ritmul şi când Sabalenka şi-a ridicat nivelul de joc, penalizând câteva erori neaşteptate ale sportivei din Belarus. Şi cu puţin noroc, Halep va evolua din nou cu trofeul pe masă, după ce duminica trecută a câştigat la Montreal.

Ponturi pariuri din tenis sunt pe betmag.ro

În setul I, după 1-1 au urmat trei ghemuri în care jucătoarele au câştigat pe serviciul adversarei. Halep a luat două dintre ele, apoi şi-a menţinut serviciul, până la 5-3, când a reuşit un nou break, punând setul în dreptul ei pe tabelă, cu 6-3, după 33 de minute. În setul al doilea, tot liderul WTA a făcut prima break, la 2-1. Sabalenka a jucat însă din ce în ce mai bine şi a răspuns cu rebreak, egalând apoi la 3 cu un ghem la 0, pe propriul serviciu. La 4-4, Sabalenka, a condus cu 40-15 pe serviciul Simonei Halep, dar românca a egalat, a salvat o a treia minge de break şi a luat ghemul.

Ea a cerut apoi sfatul lui Cahil, care i-a spus să nu mai rişte, să aibă răbdare şi să lungească schimburile. Halep a ajuns la minge de meci, pe serviciul rivalei, anulată cu as de Sabalenka. La mingea următoare, jucătoarea din Belarus a ratat un smeş din poziţie favorabilă şi apoi Halep a închis meciul, cu 6-4, după o oră şi 16 minute de joc. La Cincinnati, calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 262.364 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 530.000 de dolari şi cu 900 de puncte WTA.