Pariuri sportive

Cote speciale mărite pentru 56 marcatori în Europa League la Superbet!

Seară decisivă în Optimile Europa League! O seară în care Superbet.ro oferă cote speciale mărite pentru 56 de Marcatori! Puteţi să vă măriţi câştigurile pariind pe Ibrahimovic, Dzeko,...
16.03.2017 | 16:00
Cote speciale marite pentru 56 marcatori in Europa League la Superbet

Seară decisivă în Optimile Europa League! O seară în care Superbet.ro oferă cote speciale mărite pentru 56 de Marcatori! Puteţi să vă măriţi câştigurile pariind pe Ibrahimovic, Dzeko, Lacazette şi alţi câţiva zeci de marcatori în formă!

Nicolae Stanciu a marcat unicul gol în victoria lui Anderlecht pe terenul lui APOEL Nicosia şi a fost desemnat de site-ul oficial al UEFA drept jucătorul săptămânii în Europa League. Dar diseară, în partida retur dintre belgieni şi ciprioţi, polonezul Teodorczyk (Anderlecht) e cotat cu prima şansă la marcarea unul gol în meci: cotă 2! Dacă vreţi să pariaţi pe un gol marcat de un tricolor, atunci Superbet.ro vă propune o cotă tentantă pentru un gol al lui Chipciu (3.40!).

Oferta specială completă pentru partida Anderlecht – APOEL este aici

Celălalt român rămas în competiţie, Prepeliţă merge pe Old Trafford diseară pentru un retur istoric împotriva lui Manchester United. Diavolii Roşii par capacitaţi să câştige Europa League, singura lor şansă de a-şi asigura un loc în ediţia 2017-2018 a Champions League. le va fi greu ruşiloe să-i elimine. Dar… Superbet.ro vă provoacă. Oferă cota 10 pentru un gol marcat de Prepeliţă pe Old Trafford diseară în Manchester United – Rostov (1-1 în tur). Un meci în care cel mai bine cotat marcator e legendarul Ibrahimovic: 1.60.

Poate în acest meci vreţi vrea să profitaţi de cota oferită pentru multiplu marcator în meci: 2.95! E o partidă în care dacă prinde o seară bună, Ibra ar putea să marcheze de mai multe ori în poarta ruşilor. Suedezul e odihnit fiindcă n-a evoluat luni în sfertul de Cupa Angliei pierdut de Man United în faţa lui Chelsea.

Oferta specială completă pentru Man United – Rostov este aici

Golgheterul la zi al competiţiei bosniacul Edin Dzeko (Roma) are cotă 1.70 să înscrie pe Olimpico împotriva lui Lyon. În tur, francezii au câştigat cu 4-2! Se anunţă un retur incandescent în care francezii se bazează pe forma lui Lacazette (cotă 2 pentru gol înscris).

Oferta specială completă pentru Roma – Lyon este aici

Camerunezul Aboubakar e cel mai bine cotat marcator din Beşiktaş – Olympiakos (1-1 în tur). Vârful turcilor are cotă 2.55 pentru gol diseară. Dar, dacă vă simţiţi în formă, poate vreţi să pariaţi pe un gol înscris de capriciosul Quaresma (3.40 cotă).

Oferta specială completă pentru Beşiktaş – Olympiakos este aici: https://www.superbet.ro/ro/pariuri-speciale
Un alt meci de maximă importanţă pentru fotbalul românesc este Ajax – Copenhaga (1-2 în tur). O partidă în care Liga I are nevoie de eliminarea danezilor pentru a se putea menţine pe locul 17 în topul coeficienţilor UEFA şi a putea trimite 2 echipe în Champions League. Pariorii români pot să-şi crească , meci de mare importanţă. cel mai binme cotat marcator din lotul lăncierilor este… danezul Kasper Dolberg. Cotă 2.30

Profitaţi de oferta specială Superbet.ro dedicată marcatorilor din Europa League. E o seară în care fiecare gol marcat vă poate creşte câştigurile!

Aveţi aici toată oferta specială Superbet.ro pentru returul Optimilor Europa League