ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cotele bombă ale zilei! Câţi bani câştigai dacă mizai pe surprizele Spezia şi Cornella

Autor: Traian Terzian | 06.01.2021 | 21:37
Cotele bombă ale zilei! Câţi bani câştigai dacă mizai pe surprizele Spezia şi Cornella
Cotele bombă ale zilei de miercuri au venit din Cupa Spaniei și Serie A, după înfrângerile uimitoare suferite de Atletico Madrid și SSC Napoli. Sursă foto: Twitter

Cotele bombă ale zilei de miercuri au venit din Cupa Spaniei și Serie A, după înfrângerile uimitoare suferite de Atletico Madrid și SSC Napoli.

ADVERTISEMENT

Performerele acestor mari surprize se numesc Cornella, aflată în partea a doua a clasamentului din liga a treia spaniolă, și modesta Spezia.

Victoriile celor două micuțe echipe ar fi putut umple de bani pariorii inspirați să mizeze pe aceste victorii puțin așteptate.

Ziua de miercuri a adus două bombe cu cote uriașe la pariuri

Așadar, Cornella și Spezia au detonat bombele zilei la pariuri, iar cotele pe care cele două formații le aveau să se impună sunt uriașe: 22,00 pentru micuța echipă spaniolă și 10,50 pentru trupa pregătită de Vincenzo Italiano.

ADVERTISEMENT

Liderul din La Liga părea să aibă o deplasare ușoară în turul doi al Cupei Spaniei, însă echipa lui Diego Simeone s-a făcut de rușine. ”Cholo” a decis să-și menajeze o parte dintre titulari și probabil că regretă acest lucru, deoarece jucătorii care au intrat pe teren au adus o rușine istorică pentru Atletico.

Cornella s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Adrian Jimenez, madrilenii nereușind practic un meci întreg să întoarcă acest dezavantaj. În plus, Atletico a jucat și în inferioritate numerică din minutul 63, după eliminarea lui Ricard Sanchez.

În Serie A, Spezia a dat marea lovitură pe terenului lui Napoli, deși a fost în 10 oameni în ultimul sfert de oră. Pe o ploaie mocănească, elevii lui Gennaro Gattuso au deschis scorul prin Petagna după o oră de joc, dar oaspeții au revenit și au egalat printr-un penalty transformat de Nzola. Spezia a dat marea lovitură prin Pobega, în minutul 82, după ce rămăsese în inferioritate.

ADVERTISEMENT

Cornella avea o cotă la victorie de 22,00, iar Spezia era creditată la succes cu 10,50. Dacă vreun parior ar fi avut inspirația să joace aceste două meciuri pe bilet ar fi primit o cotă finală de 231. La o miză de 10 lei ar fi avut un câștig de 2.310 lei.

Dacă la aceste două mari surprize am mai adăuga și înfrângerea puțin așteptată suferită de Inter Milano pe terenul Sampdoriei, scor 1-2, cota ar fi urcat la peste 1.500, iar potențialul câștig cu 10 lei ar fi ajuns la fabuloasa sumă de 15.592 de lei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!