Pariuri sportive

Cotele pentru câștigatoarea Champions League 2018

25.05.2018 | 19:29
Cotele pentru castigatoarea Champions League 2018
cote castigare champions league 2018

FANATIK.RO îți prezintă în continuare cele mai bune cote pentru câștigarea Champions League, ediția 2018. Real Madrid și Liverpool sunt pregătite pentru o finală de vis, meciul fiind programat sâmbătă seara, de la ora 21:45, pe Arena Națională din Kiev. 

Cum era de așteptat, casele de pariuri online îi creditează drept favoriți la câștigarea Ligii Campionilor pe madrileni, care primesc o cotă de 1.65. În comparație, Liverpool este creditată cu 2.25. Rămâne de văzut dacă această decizie a bookmakerilor a fost una înțeleaptă sau nu. Cert este că agențiile nu vor avea prea mult de suferit în cazul în care favorita se va impune, ținând cont că există o mulțime de pariori care mizează și pe un eventual triumf al „cormoranilor”

cote castigare champions league 2018
cote castigare champions league 2018

Alte cote pariuri pentru finala Champions League 2018

Casele de pariuri ne oferă mii de cote pentru acest eveniment de excepție. Puteți miza și pe modul în care va fi decisă câștigătoarea. Spre exemplu, Real Madrid are o cotă de 9.75 să se impună după disputarea reprizelor de prelungiri. Un pariu riscant, dar care poate aduce un profit pe măsură.

Beneficiați de o cotă încă și mai mare pentru un deznodământ dramatic: Liverpool câștigă la penalty-uri. Așa s-a întâmplat la ultima prezență în finala Champions League a englezilor, în meciul de poveste cu AC Milan.

cote pariuri finala champions league 2018
cote pariuri finala champions league 2018

Pariuri speciale pentru duelul Real Madrid – Liverpool

Real Madrid – Liverpool reprezintă meciul în care pariorii au mari șanse de câștig. Cu mii de variante disponibile în oferta oricărei agenții, e aproape imposibil ca aceștia să nu găsească variantele câștigătoare. Cei curajoși pot miza și pe anumite variante speciale. Cota ca Real Madrid să rateze un penalty pe durata jocului este de 17.00. Aici poți vedea ce posturi TV transmit finala Champions League 2018, un eveniment pe care nu ai voie să-l ratezi.

cote speciale finala ligii campionilor 2018
cote speciale finala ligii campionilor 2018