Fotbal intern

Cotele pentru derby-ul „U” Craiova – Dinamo! Scădere masivă în favoarea oltenilor

04.11.2019 | 11:42
Cotele pentru derby-ul „U” Craiova - Dinamo! Scădere masivă în favoarea oltenilor
Jucătorii Craiovei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii Craiovei au încă un motiv pentru care să se bucure înaintea derby-ului cu Dinamo, datorită cotelor de la casele de pariuri, care au scăzut și care o dau pe echipa lui Victor Pițurcă favorită în meciul cu „alb-roșii”. În ultimul meci dintre cele două, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 pe „National Arena”, meci la care Eugen Neagoe a suferit un stop cardio respirator și în care a fost transportat la Spitalul de Urgențe.

Cotele de la casele de pariuri o dau pe Craiova favorită la derby-ul cu Dinamo

Cotele de la casele de pariuri au scăzut și o dau pe Universitatea Craiova favorită la meciul cu Dinamo. Dacâ în urmă cu o zi, o victorie a oltenilor era cotată la 2.10-2.15, acum Craiova are o cotă între 1.9-1.95. Chiar dacă meciul se va juca la Severin și nu pe „Ion Oblemenco”, atât fanii cât și jucătorii cred într-o victorie a favoriților, deși Dinamo se află într-o formă bună, cu 5 victorii în ultimele 6 etape. De cealaltă parte, Dinamo are o cotă de 3.90 pentru victorie, iar cota pentru un rezultat de egalitate este de 3.50.

ADVERTISEMENT

Derby-ul cu Dinamo este foarte important pentru olteni, pentru că dacă vor câștiga se vor apropia la 3 puncte de CFR Cluj, liderul campionatului. De asemenea, și „câinii” au motive pentru care să tragă tare, pentru că în urma unei victorii ar putea ajunge pe locul 6 cu 23 de puncte, ultimul loc care duce în play-off.

Victor Pițurcă: „E normal să fim favoriți!”

Victor Pițurcă a vorbit înaintea meciului cu Dinamo și a declarat că este un lucru norma ca Universitatea Craiova să fie favorită: „Suntem iar în fața unui examen dificil. Jucăm contra unui mare club, Dinamo, care în ultimul timp a avut o creștere extraordinară de formă sub comanda lui Uhrin. Vrem să câștigăm, pentru că ultimele două meciuri din campionat nu am reușit să învingem. Moralul este unul bun după jocul și rezultatul din Cupa României. Sper să repetăm jocul bun din Cupă și să luăm 3 puncte”.

ADVERTISEMENT

„Fără discuție ne doream să jucăm la Craiova, mai ales pentru suporterii noștri, dar nu mai are rost să discutăm pe acest subiect. Jucăm la Severin și trebuie să ne acomodăm condițiilor de acolo. Am încredere că băieții vor face un meci bun și ne vom lua punctele. Voi pune 2-3 oameni să-l marcheze pe Nistor, dar nu e numai el. Dinamo a crescut foarte mult timp și e într-o formă excepțională. Craiova este favorită, este normal să fie așa numai și dacă ne uităm pe clasament. Dar și Dinamo are atuurile ei și cred că meciul va fi pe muchie de cuțit”, a mai spus tehnicianul oltenilor.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Craiova în Casa Pariurilor Liga 1
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri