Fotbal intern

Cotele pentru finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și Viitorul. Cine e favorită să câștige trofeul

23.05.2019 | 09:25
Cotele pentru finala Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si Viitorul Cine e favorita sa castige trofeul

Astra Giurgiu și FC Viitorul Constanța se vor duela în finala Cupei României, sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, iar casele de pariuri au publicat cotele pentru partida care va fi transmisă de Digi Sport.

Cotele pentru finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și Viitorul. Gruparea lui Hagi e favorită

Deși Astra Giurgiu a câștigat Cupa României în 2014 după ce au trecut de FCSB la lovituri de la 11 metri, iar în urmă cu două sezoane au ajuns până în finală și au pierdut în fața celor de la FC Voluntari, formația antrenată de Costel Enache nu este favorită să cucerească trofeul și în acest an. Casele de pariuri mizează pe gruparea pregătită de Gică Hagi pentru partida de sâmbătă seara.

FC Viitorul Constanța are o cotă de 2.30 pentru a câștiga finala Cupei României în timp regulamentar, 10.00 în prelungiri și la penalty-uri. De partea cealaltă, Astra Giurgiu are 3.30 cotă că va câștiga trofeul pus la bătaie pe stadionul “Ilie Oană”, 11.00 că va câștiga în prelungiri și 10 că se va impune la loviturile de la unsprezece metri.

Eric de Oliveira se bucură după un gol înscris de Viitorul cu Astra Giurgiul. Sursă foto: sportpictures.eu
Eric de Oliveira se bucură după un gol înscris de Viitorul cu Astra Giurgiul. Sursă foto: sportpictures.eu

Pariorii pot da lovitura dacă vor miza pe Astra Giurgiu

Suporterii mai îndrăzneți pot paria și pe marja victoriei. 4.75 are cotă Astra Giurgiu că va câștiga finala Cupei României la o diferență de un singur gol, 9.75 că se va impune la două goluri diferență și 22.00 la trei. De partea cealaltă, FC Viitorul are o cotă mai mică pentru o victorie la un singur gol, adică 3.85. Cota pentru o victorie la două goluri diferență este de 6.75, iar că timpul regulamentar se va termina la egalitate este de 3.20.

Casele de pariuri dau ocazia suporterilor să parieze și pe jucătorul care își va trece numele pe tabela de marcaj. Cota pentru un gol înscris de Ianis Hagi este de 2.60, iar pentru unul marcat de Denis Alibec este de 3.30. Mai mult, cei care sunt siguri că Eric de Oliveria va reuși să dea lovitura în partida din finala Cupei României au la dispoziție o cotă de 3.45.

Finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și FC Viitorul Constanța are loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, iar partida este transmisă de Digi Sport. Toate fazele importante ale duelului sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.