Fotbal international

Cotidianul spaniol Marca pariază pe Ianis Hagi! L-a inclus între cele cinci perle ale viitorului

08.01.2020 | 13:07
Cotidianul spaniol Marca pariaza pe Ianis Hagi La inclus intre cele cinci perle ale viitorului
ADVERTISEMENT

Cotidianul spaniol Marca pariază pe Ianis Hagi, pe care l-a inclus între cei mai promițători cinci fotbaliști.

Cotidianul spaniol Marca pariază pe Ianis Hagi

Ianis Hagi i-a vrăjit pe spaniolii de la Marca, iar aceștia pariază pe faptul că mijlocașul român va ajunge unul dintre starurile fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist spaniol Javier Maldonado, supranumit Maldini, consideră că internaționalul român reprezintă viitorul în sportul rege.

Video cu dubla din penalty reușită de Ianis

”Mijlocașul român de 21 de ani joacă la RC Genk, care a plătit patru milioane de euro pentru transferul lui de la Viitorul. Este fiul lui Gică Hagi, fost jucător la Real Madrid și Barcelona”, a punctat Marca în descrierea românului.

ADVERTISEMENT

Pentru a argumenta alegerea făcută, spaniolii au prezentat un videoclip în care Ianis Hagi transformă două penalty-uri pentru RC Genk în meciul de campionat cu St. Truiden, unul cu piciorul drept și unul cu stângul.

Ianis Hagi, criticat în comentarii

Ceilalți patru jucători incluși pe această listă selectă sunt ecuadorienii Leonardo Campana (19 ani, Barcelona Guayaquil) și Gonzalo Plata (19 ani, Sporting Lisabona), nigeriano-englezul Tom Dele-Bashiru (20 de ani, Watford) și olandezul Kenneth Taylor (17 ani, Ajax Amsterdam).

ADVERTISEMENT

Însă, comentariile nu par a fi de partea jurnalistul spaniol. Unul dintre cei care au răspuns la acest material spune că Ianis Hagi este o ”pacoste”, iar despre cei doi ecuadorieni a scris că în cel mai bun caz vor ajunge să joace la Recreativo Huelva sau Middlesborough.

Hagi în topul transferurilor ratate din Belgia

Ianis Hagi nu trece printr-o perioadă foarte bună la Genk, iar formația din Belgia i-a dat o lovitură internaționalului român în pauza din această iarnă, după ce a transferat un fotbalist pe același post cu decarul cumpărat de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Belgienii a făcut un top al transferurilor ratate în vară de cluburile din Pro League, iar Ianis Hagi se află pe poziția a zecea, fiind singurul jucător de la campioana RC Genk care a fost inclus în acesată ierarhie.

ADVERTISEMENT
Tags: