Nicio categorie

Courtois atacă Franţa! “E o ruşine! Nu au jucat nimic”

11.07.2018 | 01:20
Courtois atacă Franţa!
Thibaut Courtois i-a atacat pe jucătorii francezi după semifinala de la CM 2018

Belgia a fost eliminată de Franţa în semifinalele Campionatului Mondial 2018, scor 0-1, iar jucătorii antrenaţi de Didier Deschamps vor juca finala turneul final din Rusia. La finalul meciului de la Sankt Petersburg, Thibaut Courtois i-a criticat în termeni duri pe adversari.

“A fost un meci frustrant. Franţa nu a jucat nimic şi ne-a eliminat. Ei au jucat doar ca să se apere. Am oprit câteva mingi, dar nu au avut prea mari ocazii de a marca. Am pierdut în faţa unei echipe care nu este cu nimic mai prejos decât a noastră. Este o reuşine pentru fotbal că nu s-a calificat Belgia”, a declarat Thibaut Courtois la finalul meciului.

Thibaut Courtois a atacat Franţa, dar continuă să viseze cu Belgia

Thibaut Courtois a susţinut la finalul meciului că visul de a câştiga un Campionat Mondial a fost ratat, dar a precizat că Belgia poate obţine cel mai bun rezultat de istorie la această ediţie“Visul de a deveni campioni mondiali s-a dus, dar încă putem obţine cel mai bun rezultat din istoria Belgiei, medalia de bronz. Suntem mândri, dar ne doream să jucăm finala”, a mai precizat portarul de 26 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri