Sport

Courtois, ironii la adresa Barcelonei: „Unii au sărbătorit El Clasico de parcă ar fi câștigat un titlu”

Goalkeeper-ul lui Real Madrid, Thibaut Courtois, a avut un mesaj ironic pentru rivalii de la FC Barcelona după victoria cu Espanyol, care a adus câștigarea titlului.
01.05.2022 | 09:45
Courtois ironii la adresa Barcelonei Unii au sarbatorit El Clasico de parca ar fi castigat un titlu
Thibaut Courtois ridicând trofeul LaLiga. Sursa foto: EPA-EFE/Chema Moya
ADVERTISEMENT

Real Madrid a învins sâmbătă pe Espanyol, fără nicio emoție. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus pe teren propriu cu scorul de 4-0, iar cele trei puncte obținute au adus madrilenilor titlul de campioni ai Spaniei.

Ce mesaj a transmis Thibaut Courtois către Barcelona

Portarul belgian al lui Real Madrid a vorbit după victoria cu Espanyol, care i-a făcut campioni pe jucătorii lui Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Thibaut Courtois, care de obicei nu se cenzurează, și-a amintit de „sărbătoarea” Barcelonei după victoria cu 4-0 din El Clasico de pe Santiago Bernabeu.

„După El Clásico a fost cheia, unii au sărbătorit ca și cum ar fi câștigat titlul, că s-au revanșat, dar noi ne-am păstrat calmul pentru a învinge Celta într-un meci dificil și Getafe, care este întotdeauna dificilă pentru noi”, a spus Courtois.

ADVERTISEMENT

Belgianul a continuat apoi: „La Liga este munca întregii echipe. Cu toții atacăm și ne apărăm. Ziua împotriva Sevillei a fost cheia, revenind de la 2-0 când toată lumea ne credea învinși și asta ne-a omorât puțin adversarii”.

Thibaut Courtois consideră că Real Madrid este o campioană meritorie, cu atât mai mult cu cât și-a asigurat titlul și matematic, cu patru etape înainte de final. “Am dat de la început totul pentru a câștiga și am fost consecvenți pe parcursul sezonului, câștigând meciuri dificile”, a mai spus Courtois.

ADVERTISEMENT

Atenția lui Real Madrid se îndreaptă către Liga Campionilor

Echipa lui Carlo Ancelotti și-a îndeplinit obiectivul în Spania, câștigând LaLiga. Acum, Real Madrid va da totul pe teren ca să se califice în fața lui Manchester City în finala Ligii Campionilor.

„Am avut un an grozav și sperăm să îl încheiem cu Liga Campionilor, să vedem dacă putem juca încă o finală”, a spus belgianul, care a precizat la Movistar că miercuri vor avea „un meci greu” împotriva lui City.

ADVERTISEMENT

Thibaut Courtois s-a arătat bucuros de faptul că n-a primit niciun gol în meciul cu Espanyol, asta marți primise patru goluri în 90 de minute de la echipa lui Pep Guardiola.

„Întotdeauna este greu când primești goluri, dar important este să câștigi. Miercuri va trebui să facem din nou un meci bun și sperăm să trecem mai departe în competiție”, a spus goalkeeper-ul.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT