Courtois nu exclude o plecare la Real: "Viaţa familiei mele s-ar schimba"

Thibaut Courtois, Chelsea, Real Madrid

Thibaut Courtois, portarul celor de la Chelsea, este pe lista celor de la Real Madrid, iar situaţia lui personală ar avea un impact major în cazul unui transfer.

Portarul campioanei Angliei este văzut ca principalul înlocuitor al lui Keylor Navas la Real Madrid, după ce portarul din Costa Rica a avut o serie de evoluţii modeste în acest sezon. Florentino Perez încearcă să profite de faptul că familia lui Courtois a rămas la Madrid după perioada în care a evoluat la Atletico.

"Nu există presiune şi, dacă nu sunt probleme, voi semna o nouă înţelegere cu Chelsea. Este adevărat că cei doi copii mei locuiesc în Madrid cu mama lor şi inima mea este la Madrid. Dacă vrea Real Madrid să înceapă negocierile  cu Chelsea, este adevărat că situaţia lor personală ar putea avea un impact, dar acum sunt ocupat cu negocierea unei noi înţelegeri cu Chelsea" a spus portarul într-un interviu pentru Sport/Foot Magazine.

Courtois mai are contract cu Chelsea până în 2019

Portarul care a ajuns în 2011 pe Stamford Bridge de la Genk mai are contract cu trupa pregătită de Antonio Conte până la finalul stagiunii viitoare. Courtois a devenit un titular incontestabil la Chelsea în 2014, după ce s-a întors de la Atletico Madrid, echipă la care a fost împrumutat trei ani.

Thibaut Courtois a obţinut două titluri de campion cu Chelsea, în 2015 şi 2017, fiind desemnat cel mai bun portar din Premier League în 2015. Belgianul şi-a petrecut trei ani şi la Atletico Madrid, trupă alături de care a câştigat Europa League în 2012.