Fotbal international

Courtois nu vrea să audă de Mourinho sau de Conte la Real Madrid și are o propunere surprinzătoare

27.10.2018 | 18:29
Courtois nu vrea sa auda de Mourinho sau de Conte la Real Madrid si are o propunere surprinzatoare

Presa din Spania speculează că favoriți pentru a-i lua locul lui Julen Lopetegui pe banca tehnică a lui Real Madrid sunt Jose Mourinho și Antonio Conte. Vestea nu-l încântă însă deloc pe Thibaut Courtois, cel care a apucat să lucreze cu cei doi antrenori.

Courtois s-a aflat sub comanda celor doi manageri în perioada pe care a petrecut-o la Chelsea.

Courtois nu vrea să audă de Mourinho sau de Conte

 “Nu-mi vine să cred. Sunt singurul de aici care a lucrat cu amândoi la Chelsea. Am plecat de la Londra pentru a nu mai trăi asemenea experiențe, iar acum se zvonește că vine Conte. Și, dacă nu este el, e Mourinho– le-ar fi spus Thibaut Courtois șefilor săi de la Real Madrid, conform cotidianului El Pais.

Are o propunere surprinzătoare pentru banca lui Real Madrid

Mai mult, jurnaliștii de la El Pais anunță că portarul a avut propria sa propunere pentru postul de antrenor: pe Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, care a reușit să conducă această națională până în faza semifinalelor la Mondialul din Rusia, turneu unde Courtois a fost desemnat portarul competiției. Portarul belgian a dat lovitura și la gala FIFA The Best, unde a fost ales cel mai bun portar al anului.

Pe belgian îl așteaptă o misiune complicată duminică după-amiaza, de la ora 17:15, atunci când este programat El Clasico, Barcelona – Real Madrid, pe Camp Nou. Courtois nu este însă sigur că va juca, având un concurent redutabil pe post în persoana costaricanului Keylor Navas.

Julen Lopetegui are toate șansele să fie demis de Florentino Perez dacă va pierde derby-ul de duminică, antrenorul primind deja un ultimatum de la conducere după ce Real a înregistrat cea mai lungă perioadă fără gol marcat din istoria sa: opt ore și un minut de timp efectiv de joc.