Fotbal international

Courtois se iubește cu fosta soție a tenismenului Feliciano Lopez! Și-a părăsit nevasta pentru frumoasa blondă. FOTO

27.02.2019 | 16:07
Alba Carrillo, fosta soție a lui Feliciano Lopez, se iubește cu Courtois

Înaintea meciului dintre Real Madrid și Barcelona, din manșa retur a semifinalelor Cupei Spaniei, s-a descoperit că Thibaut Courtois, portarul formației din Madrid, se iubește cu Alba Carrillo, fosta soție a tenismenului Feliciano Lopez. Tânăra blondină este și prezentatoare TV și a reușit să îl facă pe portarul galacticilor să își părăsească nevasta pentru ea. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Courtois se iubește cu fosta soție a tenismenului Feliciano Lopez

Conform jurnaliștilor englezi, portarul lui Real Madrid, Thibaut Courtois, s-a despărțit de Marta Dominguez, femeia alături de care are doi copilași, iar de o bună perioadă de timp se întâlnește cu prezentatoarea TV Alba Carrillo. Goalkeeperul nu a ținut cont de faptul că modelul este mai mare decât el cu aproape 6 ani și a făcut tot posibilul ca să o cucerească.

Thibaut Courtois a decis să își oficializeze relația cu Alba Carrillo la începutul acestei săptămâni, chiar înaintea meciului pe care portarul lui Real Madrid îl va juca împotriva celor de la Barcelona, în manșa retur a semifinalelor Cupei Spaniei. După ce au apărut pozele cu ea și Courtois, Alba Carrillo a declarat: “Suntem prieteni și acum începem să ne cunoaștem. Sunt fericită!” Internaționalul belgian s-a despărțit de Marta Dominguez, femeia alături de care are doi copii (Adriana și Nicolas), iar fosta sa parteneră a participat la prezentarea oficială a portarului la Real Madrid.

Courtois și Alba Carrillo au fost fotografiați împreună. Sursă foto: SEMANA

Noua iubită a lui Thibaut Courtois, dezvăluiri despre Feliciano Lopez

Înainte să accepte să formeze un cuplu cu Thibaut Courtois (26 de ani), prezentatoarea TV a fost soția lui Feliciano Lopez, jucătorul de tenis care ocupă locul 73 în clasamentul ATP și care are o avere care depășește 16 milioane de dolari. Alba Carrillo și Feliciano Lopez au divorțat după doar 11 luni de la căsătorie. Blondina îl acuza pe jucătorul de tenis că a înșelat-o: “Feliciano m-a înșelat cu 200 de femei. El mi-a cerut divorțul”, spunea Alba Carrillo pentru Hola Magazine.

Feliciano Lopez nu este singurul sportiv cu care s-a iubit Alba Carrillo. Modelul în vârstă de 32 de ani care cochetează cu televiziunea a avut o relație cu fostul pilot de motociclism Fonsi Nieto după ce a divorțat de jucătorul de tenis originar din Spania.