Coutinho a dezvăluit de ce a ales Barça! Pe ce post se aştepta să joace

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 09:38
Coutinho a dezvăluit de ce a ales Barça! Pe ce post se aştepta să joace

Coutinho a bifat deja primele minute pentru FC Barcelona, echipă la care s-a transferat în această iarnă. Internaţionalul brazilian a susţinut primul interviu de când a semnat cu formaţia catalană în care a dezvăluit care a fost motivul pentru care a plecat de la Liverpool.

Toată lumea ştie că am vrut să vin la Barcelona. Nu a fost posibil în vară, dar am lucrat pentru ca transferul să se facă în iarnă. Îmi doresc cu adevărat să câştig trofee, a fost unul dintre motivele care m-au determinat să semnez cu acest club. Vreau să câştig cât mai multe, nu am preferinţe”, a declarat Coutinho pentru televiziunea 8TV.

Coutinho, încântat că este coleg cu Messi

Internaţionalul brazilian a fost vrăjit de Lionel Messi încă de la primele antrenamente şi a precizat că este ceva incredibil să joace alături de vedeta argentiniană. Coutinho a susţinut că se aştepta să evolueze în banda stângă atunci când a semnat cu Barcelona.

“Messi pare incredibil, dar devine tot mai bun de la zi la zi. Eu, în calitate de coleg al lui, nu pot decât să fiu avantajat de orice moment cu el. Am învăţat enorm de la toată lumea şi încerc să profit de orice m-au învăţat. Nu mă interesează postul pe care sunt folosit, joc unde îmi cere antrenorul. Am crezut că voi juca mai mult pe stânga, dar mă voi adapta oricum”, a mai spus Coutinho.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.