Fotbal international

Coutinho ar putea fi vândut de Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar! Dorit în Premier League

10.01.2019 | 16:31
Coutinho ar putea fi vandut de Barcelona pentru al aduce pe Neymar Dorit in Premier League

Coutinho ar putea fi vândut de Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar. Conducătorii clubului de pe “Camp Nou” au nevoie de bani şi sunt dispuşi să-l cedeze pe internaţionalul brazilian care a fost adus la echipă în urmă cu un an. Fotbalistul de 26 de ani ar putea să se întoarcă în Premier League.

Manchester United este prima echipă interesată de un transfer al lui Philippe Coutinho. Oficialii clubului de pe “Old Trafford” vor să profite de situaţia în care se află atât jucătorul, cât şi clubul. FC Barcelona are nevoie de bani pentru a-l readuce pe Neymar, în timp ce fotbalistul brazilian este nemulţumit de faptul că nu mai este titular în formaţia catalană. În actualul sezon, Coutinho a marcat cinci goluri în cele 23 de meciuri jucate în tricoul blaugrana.

Coutinho ar putea fi vândut de Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar. Câţi bani vor catalanii

Coutinho ar putea fi vândut de Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar, catalanii având nevoie de bani pentru a da lovitura pe piaţa transferurilor. Mijlocaşul ofensiv de 26 de ani a fost cumpărat de formaţia de pe “Camp Nou” de la Liverpool, în schimbul a 130 de milioane de euro. Oficialii Barcelonei speră să obţină o sumă asemănătoare, care ar putea ajuta la readucerea lui Neymar.

Coutinho ar putea fi vândut de Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar. Câţi bani vor catalani
Coutinho ar putea fi vândut de Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar. Câţi bani vor catalani

Conform Mundo Deportivo, Neymar îşi doreşte să revină la Barcelona. Fotbalistul de 26 de ani ar fi discutat cu şeful scouterilor al formaţiei de pe “Camp Nou” şi i-a transmis că este dispus să facă orice pentru a reveni la echipa antrenată de Ernesto Valverde. Brazilianul s-a transferat la PSG în vara anului 2017, după ce campioana Franţei a plătit clauza de reziliere a atacantului, cifrată la 222 de milioane de euro. În actualul sezon, Neymar a marcat 18 goluri în cele 21 de meciuri jucate pentru echipa de pe “Parc des Princes”