Vezi cum arată noua casă de vis a lui Coutinho. Prima i-a fost spartă de hoţi

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
26/03/2018, 20:23
Vezi cum arată noua casă de vis a lui Coutinho. Prima i-a fost spartă de hoţi GALERIE FOTO

Brazilianul Philippe Coutinho a sosit în această iarnă la Barcelona de la Liverpool pentru suma de 162 de milioane de euro. Brazilianul şi-a împlinit visul de a juca pe Nou Camp, acolo unde a evoluat până în vara lui 2017 cel mai bun prieten al său din copilărie, Neymar.

Coutinho încă se acomodează cu viaţa în Spania, declarând că încă mai sunt multe lucruri diferite faţă de perioada anterioară, petrecută în Anglia, dar faptul că este împreună cu soţia sa Aine, cu fiica lor, cu sora lui şi cu doi veri, face mult mai uşoară adaptarea.

Masa de tenis, adaptată pentru fotbal

Coutinho nu a fost însă scutit de surprize neplăcute după ce a sosit la Barcelona. Prima reşedinţă în care s-au mutat a fost într-o zi spartă de hoţi şi acest lucru i-a afectat emoţional, încât au decis să se mute într-o altă locuinţă.

Una deosebit de spaţioasă, cu multe camere şi piscină şi cu o masă de tenis în proiectul ei iniţial, dar pe care ingeniozitatea brazilianului a transformat-o sau mai bine spus a adaptat-o pentru fotbal. Coutinho este convins că va reuşi să devină curând un jucător important în echipa catalană.

Închide ×