Coutinho, primele critici la Barcelona: "Nu e chiar atât de bun, de 160 de milioane de euro!"

Coutinho, Barcelona, critici, 160 de milioane de euro

Coutinho a fost adus de Barcelona de la Liverpool în schimbul sumei de 160 de milioane de euro, record de transfer pentru clubul catalan.

Transferul lui Coutinho de la Liverpool la Barcelona a fost cel mai important din această iarnă. Catalanii au plătit 160 de milioane de euro, însă după meciul de Cupă dintre Barcelona şi Valencia, câştigat cu 1-0  de catalani, mijlocaşul şi-a atras primele critici.

Fostul fotbalist al lui Liverpool, Jamie Carragher, actualmente analist la Sky Sports, consideră că mijlocaşul nu merită suma plătită pe el.

"Nu este chiar atât de bun" 

"Cred că atunci când îţi pierzi cel mai bun jucător nu poţi spune că a fost o perioadă de transferuri favorabilă. Cred că toţi fanii lui Liverpool s-au gândit astfel: ok, a rămas, să ne bucurăm următoarele 12 luni pentru că va pleca vara viitoare. Să-l pierzi în mijlocul sezonului, nu este ceva cu care pot fi de acord. Însă acea sumă de transfer...160 de milioane de euro. Coutinho nu merită atât de mulţi bani. Nu este chiar atât de bun.

Ar fi fost mai bine ca Liverpool să primească 30-40 de milioane mai puţin în vara viitoare doar pentru a-l ştii în echipa în a doua parte a sezonului când mai era de jucat Cupa Angliei, UEFA Champions League", a declarat Carragher.