Foto. Şi-a găsit casă! Coutinho dă o avere pentru noua locuinţă din Barcelona

Razvan Nicolae    Valeriu Tache   
in Galerie foto
12/01/2018, 20:11
Foto. Şi-a găsit casă! Coutinho dă o avere pentru noua locuinţă din Barcelona GALERIE FOTO

Coutinho se pregăteşte pentru ziua în care va îmbrăca pentru prima dată tricoul blaugrana. Internaţionalul brazilian este momentan indisponibil, acesta fiind accidentat la coapsa dreaptă. Oficialii catalani au anunţat că fotbalistul de 25 de ani va absenta aproximativ trei săptămâni.

Până să debuteze, Coutinho s-a mutat în Spania, iar unul dintre foştii săi colegi de la Liverpool l-a ajutat să-şi găsească o locuinţă. Luis Suarez şi Coutinho au jucat împreună pentru “cormorani” în perioada 2012-2014. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Coutinho, în casa lui Fabregas

Coutinho se va muta în fosta casă în care a locuit Cesc Fabregas în perioada în care a jucat pentru FC Barcelona. Conform presei din Spania, brazilianul se va muta cât mai curând, după ce vor fi terminate şi ultimele finisări. Noua locuinţa a lui Coutinho este evaluată la aproape cinci milioane de euro.

Fanii catalanii sunt nerăbdători să-l vadă la lucru pe Coutinho. Internaţionalul brazilian va debuta, cel mai probabil, pe 2 februarie, când Barcelona se va duela în La Liga cu Espanyol, echipa pentru care a jucat timp de şase luni în sezonul 2011-12-

Ştirea MOMENTULUI

Recordurile negative înregistrate de Argentina în meciul cu Croaţia! Cel mai slab Mondial!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.