Coutinho speră că Neymar se va întoarce la Barcelona! Ce a spus mijlocaşul

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/03/2018, 12:56
Coutinho speră că Neymar se va întoarce la Barcelona! Ce a spus mijlocaşul

Fotbalistul venit de la Liverpool a declarat în presa spaniolă că s-ar simţi privileghiat să joace alături de Neymar şi la Barcelona, nu doar la echipa naţională. Declaraţiile lui Coutinho au apărut drept urmare a zvonurilor prin care Neymar s-ar putea întoarce pe Camp Nou din vară.

“Joc alături de el la naţionala Braziliei şi este un privileghiu. Ar fi un lucru minunat ca să îl avem din nou la Barcelona”, a declarat Coutinho.  Cei doi sud-americani sunt aşteptaţi să facă spectacol la Campionatul Mondial din Rusia, întrecere la care Rusia pleacă ca favorită.

Neymar, plictisit de fotbalul francez

Starul celor de la PSG a marcat 28 de goluri în toate competiţiile pentru echipa pariziană, însă a părut plictisit de cele mai multe ori în momentul în care a venit vorba de meciurile din Ligue 1. Neymar a lipsit de mai multe ori fără un motiv întemeiat la partidele din competiţia internă în acest sezon.

Ştirea MOMENTULUI

Polonia – Columbia 0-1. Live video la CM 2018. Mina deschide scorul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.