Fotbal international

Coutinho la Barcelona. Liverpool e de acord pentru 100.000.000 euro!

UPDATE 25 iulie / FC Barcelona vrea să-l achiziţioneze pe mijlocaşul brazilian Philippe Coutinho de la Liverpool, dar englezii vor 100 de milioane de euro, informează cotidianul Sport, citat de...
25.07.2017 | 12:30
Coutinho la Barcelona Liverpool e de acord pentru 100000000 euro
ADVERTISEMENT

UPDATE 25 iulie / FC Barcelona vrea să-l achiziţioneze pe mijlocaşul brazilian Philippe Coutinho de la Liverpool, dar englezii vor 100 de milioane de euro, informează cotidianul Sport, citat de news.ro. Sursa citată notează că oficialii catalani s-au îndreptat spre Coutinho, după ce nu au reuşit să negocieze cu Paris Saint-Germain pentru transferul lui Marco Verratti.

Deşi Liverpool cere 100 de milioane de euro pentru transferul fundaşului brazilian, FC Barcelona oferă 80 de milioane de euro. Sport notează că transferul lui Coutinho este şi strategic, deoarece acesta este bun prieten cu Neymar şi astfel brazilianul ar putea rămâne la FC Barcelona, deşi PSG vrea să-l achiziţioneze şi să plătească clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Coutinho transfer Barcelona. UPDATE / Coutinho a marcat un gol superb împotriva lui Leicester, în turneul asiatic al Premier League, câştigat de cormorani.

Barcelona caută cu înfrigurare un înlocuitor pentru brazilianul Neymar. Până şi oficialii de pe Camp Nou s-au resemnat la gândul că Neymar va fi curând istorie pentru fanii blaugrana şi trebuie de urgenţă să umple acest uriaş gol. Se sparge astfel tripleta magică Messi-Suarez-Neymar, o adevărată fabrică de goluri, care a înscris peste 90 la sută dintre golurile catalanilor în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, care are un cuvânt greu de spus nu doar în vestiarul Barcelonei, dar şi în raport cu şefii clubului, crede că înlocuitorul ideal ar fi un compatriot al său, Paulo Dybala de la Juventus, la adresa căruia starul catalanilor are numai cuvinte de apreciere. Dybala ar avea toate atuurile, tehnicitate, forţă, inventivitate, dar problema ar putea fi preţul, în condiţiile în care Juventus l-a vândut vara trecută la Manchester United pe francezul Paul Pogba cu 105 milioane euro şi acesta nu are nici pe departe clasa lui Dybala.

Coutinho transfer Barcelona. Vor mai mulţi bani

Coutinho transfer Barcelona. Însă conducerea clubului şi antrenorul Ernesto Valverde s-au orientat rapid spre un alt jucător, tot brazilian şi bun prieten cu Neymar şi nu ar fi deloc exclus ca tocmai Neymar să fi sugerat această variantă. Drept urmare, Barcelona a şi acţionat şi a înaintat o ofertă de 80 de milioane pentru vedeta lui Liverpool, Philippe Coutinho. Care a fost respinsă pe loc de partea engleză, dar nu pentru că jucătorul ar fi incedibil, ci pentru că suma a fost considerată prea mică.

ADVERTISEMENT

Philippe Coutinho tocmai şi-a prelungit contractul cu The Reds până în 2021 şi a făcut declaraţii măgulitoare la adresa actualui său club, care dau senzaţia că vrea să continue pe termen lung sub comanda lui Jurgen Klopp. “Am semnat un contract nou si este o onoare pentru mine sa joc pe Anfield. Este o mare bucurie pentru mine ca sunt atat de bine primit si de apreciat. Sunt recunoscator clubului pentru tot”