Life

Cove, mărturie despre plecarea de la Pro TV. Care a fost, de fapt, motivul renunțării la Vorbește lumea

Cove, pe numele său complet Gabriel Coveșeanu, a spus adevărul despre plecarea de la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.
01.11.2021 | 17:02
Cove marturie despre plecarea de la Pro TV Care a fost de fapt motivul renuntarii la Vorbeste lumea
Cove, mărturie despre plecarea de la Pro TV. Care a fost, de fapt, motivul renunțării la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a anunțat la începutul lunii septembrie că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune de pe Pache Protopopescu, după ani buni de contract.

Fostul moderator de la „Vorbește lumea” a revenit la Prima TV, unde a mai lucrat în trecut, precizând de ce a luat această decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul nu a mai suportat presiunea de la Pro TV, acolo unde avea o emisiune zilnică. Cove nu avea voie să lipsească nicio zi, indiferent de problemele sale.

Cove, adevărul despre plecarea de la Vorbește lumea. De ce a luat această decizie

Odată cu trecerea anilor Cove a realizat că apariția în fiecare zi pe sticlă poate fi obositoare, lucru pe care l-a înțeles toamna aceasta.

ADVERTISEMENT

„A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator.

Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, supărat sau fără chef ești.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine”, a spus vedeta într-un interviu pentru unica.ro.

Cove, fericit că a revenit la vechii colegi de la Prima TV

Fostul co-prezentator de la „Surprize, surprize” a rămas în continuare în televiziune, din 13 septembrie 2021 fiind noul coleg al Dianei Bart de la „Flash Monden”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul a fost primit cu foarte mare entuziasm de colegi. Vedeta a descoperit oameni noi, care sunt convinși că vedeta va reuși să facă lucruri importante.

Cove a simțit o energie excelentă încă de la începutul proiectului de la Prima TV, energie pe care vrea să o transpună și pe sticlă prin intermediul emisiunii.

„Mă bucur foarte mult să fac echipă cu Diana. Am regăsit-o la fel de veselă și plină de energie. Și noi avem  acea chimie atât de necesară între colegi”, a mai spus cunoscutul prezentator, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT