Life

Cove nu a fost uitat de foștii colegi. Ce mesaj i-a trimis Adela Popescu chiar în ziua în care a împlinit 47 de ani

Adela Popescu nu a uitat de ziua de naștere a prietenului ei Cove și i-a trimis un mesaj emoționant.
04.09.2021 | 16:45
Cove nu a fost uitat de fostii colegi Ce mesaj ia trimis Adela Popescu chiar in ziua in care a implinit 47 de ani
ADVERTISEMENT

Pe 4 septembrie, noul prezentator de la Prima TV își sărbătorește ziua de naștere. Cove nu a fost uitat de foștii săi colegi, care i-au trimis mesaje în ziua în care a împlinit 47 de ani.

Actorul a decis să plece după ani buni de la Pro Tv  și s-a implicat într-un nou proiect la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Acesta va prezenta Flash Monden, din 13 septembrie, de la ora 19.30.

Cove nu a fost uitat de foștii colegi. Ce mesaj i-a trimis Adela Popescu chiar în ziua în care a împlinit 47 de ani

Ziua a început minunat pentru Cove. Acesta a postat o fotografie în care apare cu un tricou pe care are imprimat anul de naștere, dar și vârsta.

“Sunt patruzeci și șapte de ani… mulți și puțini… Să mai ciocnim cu viață un pahar!”, a scris Cove în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

Mesajele din partea prietenilor nu au întârziat. Printre aceștia se numără și Adela Popescu, fosta sa colegă de la Vorbește Lumea. Aceasta a postat și o fotografie în care apar împreună.

“Mi-a fost greu să aleg o singură poză, că tu în toate ești superb. La mulți ani și mai frumoși decât cei în care noi doi am râs mai mult ca niciodată”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu și Cove
Adela Popescu și Cove

Cove a revenit la Prima Tv

În urmă cu mai bine de o săptămână, Cove a anunțat că pleacă de la Pro Tv. Fanii au fost luați prin surprindere pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva. Inițial actorul nu a vrut să dezvăluie ce planuri are, dar în final a dat cărțile pe față.

Din 13 septembrie, ora 19.30, acesta împreună cu Diana Bart prezintă Flash Monden, la Prima Tv. Nu este prima apariție a lui Cove la Prima TV. În 2015 a prezentat cunoscuta emisiune Mama mea gătește mai bine.

ADVERTISEMENT

“Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi.

Și cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare.” , a spus actorul.

ADVERTISEMENT