Life

Cove, prima apariție după ce a plecat de la Vorbește lumea. Unde a fost văzut prezentatorul

Cove nu va apărea de acum înainte la „Vorbește lumea”, de la Pro TV, pentru că a semnat cu un alt post de televiziune unde a mai lucrat în trecut.
03.09.2021 | 11:46
Cove prima aparitie dupa ce a plecat de la Vorbeste lumea Unde a fost vazut prezentatorul
ADVERTISEMENT

Vedeta a avut o primă apariție publică după ce a confirmat că din data de 13 septembrie va putea fi urmărit la Flash Monden, alături de frumoasa Diana Bart.

Actorul a fost prezent la premiera filmului„Pup-o, mă! 2 – Mireasă nebună”, care a avut loc în București, unde s-a întâlnit cu mai mulți colegi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Printre cei prezenți s-a numărat și Lora, care joacă rol principal în peliculă și cu care Cove a fost coleg o perioadă lungă de timp la Pro TV.

Cove, după semnarea cu Prima TV. Unde a fost văzut

Revederea dintre Cove și Lora a fost una emoționantă. Cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbrățișează cu dor și stau de vorbă preț de câteva minute bune.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu s-a sfiit să-l pune pe obraz pe directorul Teatrului Ion Creangă din Capitală, dovadă că relația lor este una de prietenie chiar și după plecarea de la Pro TV.

Îmbrăcat într-un costum elegant de culoare neagră, Cove a socializat cu cei prezenți și a confirmat încă o dată că a încheiat colaborarea cu emisiunea „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Cove, totul despre rolul de director al unui teatru din București

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai vechi și mai iubiți prezentatori TV, Cove este actor și director al Teatrului Ion Creangă, care a fost înființat din iubirea pentru copii în urmă cu 55 de ani.

„Când mă gândesc la primele mele roluri de pe scena Teatrului Ion Creangă parcă s-au întâmplat ieri. Și totuși, sunt aproape 25 de ani de când am de­venit parte din această mare familie.

ADVERTISEMENT

M-am angajat la Teatrul Ion Creangă în anul 1997, la puțin timp după absolvirea facultății. Eram un tânăr actor cu multe vise și cu o nerăbdare incredibilă. Voiam să fiu pe scenă. Voiam să joc.

Mă bucur că nerăbdarea asta încă nu m-a părăsit, chiar dacă acum pro­gra­mul nu îmi mai permite să fiu pe scenă.

Dar retrăiesc aceste emoții de fiecare dată și cu aceeași intensitate când intru în sala de spectacol, pentru a-i vedea pe colegii mei jucând sau repetând”, declara Cove la începutul anului pentru formula-as.ro. 

ADVERTISEMENT