Life

Cove va prezenta o nouă emisiune după plecarea de la Pro TV. Cu ce post de televiziune a semnat

Cove, pe numele său Gabriel Coveșeanu, a dezvăluit ce emisiune va modera după ce a renunțat la show-ul „Vorbește lumea”, de la Pro TV.
02.09.2021 | 13:11
Cove va prezenta o noua emisiune dupa plecarea de la Pro TV Cu ce post de televiziune a semnat
ADVERTISEMENT

Prezentatorul a scos la iveală cu ce post de televiziune a semnat, fiind cel mai nou membru al echipei Flash Monden de la Prima TV.

În felul acesta Cove l-a înlocuit pe Alexandru Constantin, care a plecat la România TV. Așadar, din data de 13 septembrie 2021, poate fi urmărit pe sticlă iar.

ADVERTISEMENT

Vedeta va apărea alături de frumoasa Diana Bart de luni până vineri și în seara zilei de duminică, de la ora 20:30, la Prima TV.

Cove, din nou pe micile ecrane. Prezentatorul a spus ce emisiune va modera în curând

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. 

Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a spus Cove despre noul proiect, notează libertatea.ro.

Cunoscutul prezentator nu este pentru prima oară la Prima TV. El a mai semnat cu acest post de televiziune și în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT

Actorul este director al Teatrului „Ion Creangă”, devenind cunoscut după ce a fost co-prezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea „Surprize, Surprize”.

Cove a plecat de la Vorbește lumea. 6 ani a stat la Pro TV

Cove a stat timp de șase ani la postul de televiziune unde a moderat emisiunea „Vorbește lumea”. A fost o perioadă frumoasă, în care a avut parte de multe provocări, în prezent axându-se pe alte proiecte.

Prezentatorul nu și-a motivat plecarea de la Pro TV, care a avut loc odată cu revenirea Adelei Popescu, însă a ținut să-și liniștească fanii pe care îi ține la curent cu planurile sale.

ADVERTISEMENT