Life

COVID-19 a lovit acasă la Andreea Marin! Fiica ei – izolată, vedeta – vaccinată

24.03.2021 | 15:59
COVID19 a lovit acasa la Andreea Marin Fiica ei  izolata vedeta  vaccinata
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut o dezvăluire de ultimă oră la Prima TV, în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu. Se pare că fiica ei, Violeta, a suferit din cauza COVID-19, chiar de Sărbători.

Andreea Marin a recunoscut recent că s-a vaccinat, dar abia acum a decis să își deschidă sufletul în fața lui Cristi Brancu. Deși este o persoană foarte puternică, se pare că efectele secundare i-au dat mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

“Am făcut primul vaccin, aștept rapelul. Am avut două zile și două nopți de stat în pat, dureri foarte puternice de mușchi, fără temperatură, ceea ce a fost foarte ciudat. Am făcut controversatul Astra Zeneca, nu a fost din acel lot”, a declarat vedeta.

Andreea Marin a recunoscut că fiica ei, Violeta, a suferit de COVID-19

Violeta a luat, din nefericire, noul coronavirus, anul trecut. Însă, a reușit să se descurce singură, în izolare. Andreea Marin și iubitul ei, Adrian, nu s-au infectat. Vedeta s-a bucurat pentru că fiica ei a avut norocul totuși să aibă o formă ușoară, nefiind nevoie de internare la spital.

ADVERTISEMENT

“Am avut în casă un bolnăvior, de Crăciun și Anul Nou. A fost tare vitează, a avut formă ușoară. Firește, ne-am testat de mai multe ori, am stat total separați. A luat din afara casei. A stat izolată, are ca o garsonieră a ei în casă.

Adică, dacă blochezi o parte din casă, are acolo tot ce îi trebuie. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni, a fost foarte ascultătoare, a fost foarte curată. E o lecție și asta”, a povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin
Andreea Marin a recunoscut că fiica ei a suferit de COVID-19. Sursă foto: Captură Prima TV

Zâna Surprizelor își schimbă meseria?

Cu această ocazie, Andreea Marin i-a mai povestit lui Cristi Brancu despre o decizie neașteptată. Se pare că fosta prezentatoare de la Surprize Surprize s-a decis să se apuce de… design interior!

“Am visat o viață să fac asta și cred că trebuie să deschidem sertarul cu dorințe. Altfel, mereu nu e timp, pentru sufletul nostru, pentru o carte bună. Sunt fată de inginer constructor, am rămas cu lucruri bune de la tata”, a mai povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu este cazul să renunțe momentan la televiziune, vedeta crede că oamenii trăiesc prea pe fugă, în zilele noastre. I-a încurajat pe telespectatori să își urmeze visele și să lupte pentru ele, indiferent de obstacole.

ADVERTISEMENT