ADVERTISEMENT
Fotbal intern

COVID-19 loveşte din nou la Universitatea Craiova! Cine este jucătorul infectat

Autor: Razvan Iova - Craiova | 19.11.2020 | 12:08
COVID-19 loveşte din nou la Universitatea Craiova! Cine este jucătorul infectat
COVID-19 loveşte din nou la U Craiova! Cine este jucătorul infectat

COVID-19 loveşte din nou în lotul Universităţii Craiova. Un jucător a ieșit pozitiv la ultima serie de teste şi a fost izolat de restul coechipierilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, oltenii au mari probleme în ultima perioadă, deoarece mulţi fotbalişti importanţi au contactat virusul. Ultimii sunt Alexandru Cicâldău şi Ştefan Baiaram. FANATIK a anunţat în exclusivitate că cei doi titulari vor lipsi o perioadă din angrenajul echipei.

Sâmbătă, 21 noiembrie, Universitatea Craiova dă piept cu FC Botoşani, o altă formaţie cu problemele. Ce-i drept, Marius Croitoru nu are prea mulţi jucători la dispoziţie şi este îngrijorat în privinţa duelului cu Ştiinţa.

Universitatea Craiova este lovită din nou de COVID-19! Laurenţiu Popescu, testat pozitiv

Corneliu Papură, antrenorul care conduce antrenamentele Universităţii Craiova în această perioadă, va fi lipsit de aportul unui nou jucător. Totuşi, acesta nu este tocmai un titular, însă ar fi putut juca săptămâna viitoare, în Cupa României, împotriva Progresului Spartac.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Popescu a fost testat pozitiv şi a fost izolat de ceilalţi colegi. În vârstă de 23 de ani, portarul reprezintă soluția de rezervă pentru titularul Mirko Pigliacelli. Ne reamintim faptul că în mandatul lui Victor Pițurcă, Popescu prinsese echipa în mai multe rânduri în Liga 1, deoarece între italian și „Piți” izbucnise un conflict. Pigliacelli a fost readus la prima echipă de Papură.

În acest an competițional, „Popică”, așa cum este alintat de către fanii Universității, a prins meciuri numai la echipa a doua. Miercuri, „satelitul” a avut de disputat o restanță cu Sporting Roșiori, iar Laurențiu Popescu nu și-a făcut simțită prezența, aflându-se deja în izolare.

Intră Marinescu în poartă în meciul cu Progresul Spartac? Duelul va avea loc pe „Ion Oblemenco”

În Cupa României, Universitatea Craiova dă piept cu Progresul Spartac. Pentru că stadionul pe care bucureștenii își dispută meciurile de acasă nu are cele mai bune condiții, oficialii celor două cluburi s-au înțeles ca duelul să se desfășoare în Bănie, pe stadionul „Ion Oblemenco”. FANATIK a anunțat în exclusivitate acest lucru.

ADVERTISEMENT

Popescu prindea poarta în meciurile de Cupa României, însă Papură va fi nevoit să aleagă între titularul Pigliacelli și al treilea goalkeeper din lot, Andrei Marinescu. Adus în vara lui 2019, portarul de 35 de ani nu a jucat niciun meci oficial, fiind folosit doar în partide amicale și în meciuri la echipa a doua.

Progresul Spartac – Universitatea Craiova se va juca pe 27 noiembrie, de la ora 20:45. Cupa rămâne un obiectiv pentru „juveți”, fiind convinși că pot repeta performanța din 2018, atunci când au a cucerit cel de-al șaptelea trofeu din istorie.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!