News

Cozi interminabile la sediile BEJ, pentru predarea tabletelor. O femeie a leșinat după ce a stat 32 de ore în picioare. Atenție, imagini șocante!

28.09.2020 | 17:45
Cozi interminabile la sediile BEJ pentru predarea tabletelor O femeie a lesinat dupa ce a stat 32 de ore in picioare Atentie imagini socante
ADVERTISEMENT

Președinții secțiilor de vot din București s-au prezentat, așa cum e protocolul, la sediul BEJ pentru a preda tabletele necesare procesului de vot.

Cu toate acestea, oamenii acuză că au fost tratați cu dispreț și au fost ținuți în picioare, fără nicio măsură de distanțare socială și fără a primi un pahar de apă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, o femeie a leșinat și a fost „ascunsă” cu o tragă pentru a nu atrage și mai mult atenția asupra lipsei de organizări de la BEJ.

O femeie a leșinat după ce a stat 32 de ore la coadă pentru a-și preda tableta la BEJ.

Operatorii de tablete cu președinții, veniți de duminică de la ora 6 dimineața la secția de votare, am stat până la ora 13:42 când efectiv simțeam cum cad jos.

ADVERTISEMENT

Am plecat sub amenințarea că mi se face dosar penal pentru că după 32 de ore de muncă nu mai puteam să rezistăm. Noi ne facem datoria ca operatori, dar voi, ăștia pentru care s-au organizat alegeri, de ce vă bateți joc de noi?

Geplaatst door Inmatriculari Bulgaria op Maandag 28 september 2020

Oamenii au căzut jos de oboseală, nici măcar semnele vitale nu i s-au monitorizat, au pus-o pe targă pe spate să fugă să o ascundă. Oamenii țipau că nu mai pot de oboseală și cum îi tratați? Să vină doamna „judectător” de la BEJ sau cum s-a prezentat, să spună cum am fost amenințați și cum am deranjat-o și ne-a spus că am enervat-o și că „i-am trăiat craca””, a scris unul dintre cei prezenți la aceste scene.

ADVERTISEMENT
Dl. Robert Negoiță pentru dumneavoastră am stat noi operatorii în secțiile de votare , la BEJ unde predăm tabletele, am stat de la 4 dimineața până la 14 ziua , bătaie de joc și am fost amenințatț cu dosar penal pentru că nu mai puteam răbda să așteptăm după 32 de ore de muncă!!!!!!”, a fost un alt mesaj.

Dl. Robert Negoita pt dvs am stat noi operatorii in sectiile de votare , la STS unde predam tabletele am stat de la 4 dimineata pana la 14 ziua , bataie de joc si am fost amenintati cu dosar penal pentru ca nu mai puteam rabda sa asteptam dupa 32 de ore de munca !!!!!!

Geplaatst door Inmatriculari Bulgaria op Maandag 28 september 2020

STS a distribuit la nivelul țării peste 22.000 de tablete necesare organizării alegerilor locale, conform anunțului oficial.

„STS a început activitatea de predare a echipamentelor informatice și instruirea celor 22.475 de persoane din toată țara, care vor utiliza tabletele din secțiile de votare și birourile electorale de circumscripție locală. În contextul pandemiei de coronavirus, sesiunile de instruire se vor realiza atât în săli, cu respectarea normelor de prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus – COVID-19, cât și în sistem de videoconferință”, a transmis STS.

ADVERTISEMENT

Tabletele primite de reprezentanții secțiilor de vot au fost instalate în secție, cu o aplicație special dezvoltată de STS, care verifică dreptul de vot. Practic, prin introducerea CNP-ului în această tabletă se poate afla dacă acea persoană a votat, sau nu, în ziua respectivă.

ADVERTISEMENT
Tags: