Fotbal intern

Câţi fani vor fi la CFR Cluj – FCSB? “Nimănui nu-i place ora”

15.09.2018 | 20:28
Cati fani vor fi la CFR Cluj  FCSB Nimanui nui place ora

Update. Iuliu Mureşan a anunţat că fanii celor de la CFR Cluj au achiziţionat până acum aproximativ 12.000 de bilete şi explică de ce nu se umple Stadionul “Dr Constantin Rădulescu”, deşi atunci când au fost puse în vânzare tichetele suporterii au făcut cozi la case:

“Vor fi vreo 12.000 de oameni. Se joacă şi duminică seară, nimănui nu-i place ora. Erau mulţi părinţi care îşi aduceau copiii la stadion, acum nu mai pot. Sunt şi motive obiective pentru care nu vin oamenii”, a spus Iuliu Mureşan la un post de televiziune.

Partida CFR Cluj – FCSB are loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.


Suporterii au luat cu asalt casele de bilete ale Stadionului Dr. Constantin Rădulescu și au format cozi mari pentru a prinde un tichet la derby-ul CFR Cluj – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, în etapa a opta a Ligii 1 Betano.

Tichetele au fost puse în vânzare online începând de luni, iar astăzi au putut fi cumpărate și de la casele de bilete ale stadionului clujean. Cel mai ieftin bilet la CFR Cluj – FCSB costă 25 de lei, la tribuna 1, sector 24, cel destinat galeriei campioanei României, dar şi la peluza 1, iar cel mai scump costă 100 de lei, în zona VIP A. Suporterii echipei deţinute de Gigi Becali care doresc să participe la derby-ul de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” trebuie să plătească 25 de lei.

Cozi încă de dimineață la casele de bilete pentru CFR Cluj – FCSB

Deși ambele formații au fost eliminate în play-off-ul Europa League, suporterii nu și-au pierdut interesul de a vedea marele duel CFR Cluj – FCSB și au format cozi încă de dimineață, înainte de deschiderea caselor de bilete, pentru a putea prinde un loc la meciul dintre echipele clasate pe primele două poziții în Liga 1 Betano.

Prețurile biletelor la derby-ul CFR Cluj - FCSB, din etapa a opta a Ligii 1 Betano
Prețurile biletelor la derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a opta a Ligii 1 Betano

FANATIK.RO vă prezintă ce au făcut cele două echipe în primele 7 etape din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. CFR Cluj are 3 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere, iar FCSB s-a impus de 4 ori, a remizat de 2 ori şi a fost învinsă o singură dată.

Etapa 1:

CFR Cluj – FC Botoşani 1-1

Astra Giurgiu – FCSB 1-0

Etapa 2:

Dunărea Călăraşi – CFR Cluj 0-0

FCSB – Dinamo Bucureşti 3-3

Etapa 3:

CFR Cluj – Concordia Chiajna 2-1

FCSB – CSM Poli Iaşi 4-0

Etapa 4:

FC Voluntari – CFR Cluj 1-2

Gaz Metan Mediaş – FCSB 1-3

Etapa 5:

CFR Cluj – FC Dinamo Bucureşti 3-1

FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-0

Etapa 6:

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 0-0

Viitorul Constanţa – FCSB 1-4

Etapa 7:

CFR Cluj – Viitorul Constanţa 1-2

FCSB – FC Botoşani 2-2.

După 7 etape jucate în Liga 1 Betano, FCSB a adunat 14 puncte şi se află pe prima poziţie în  clasamentul Liga 1 Betano. De partea cealaltă, CFR Cluj a adunat 12 puncte, se află pe locul 2, la două puncte în spatele “roş-albaştrilor”.

CFR Cluj şi FCSB, eliminate din cupele europene

CFR Cluj a jucat cu Malmo FF în turul 2 preliminar al Champions League, dar suedezii i-au eliminat pe jucătorii lui Antonio Conceicao. În turul 3 al Europa League, ardelenii au jucat cu Alashkert FC, iar în play-off cu F91 Dudelange. Luxemburghezii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu, iar pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” au câştigat cu 3-2.

De partea cealaltă, FCSB a jucat cu Rudar Velenje în turul 2 preliminar al Europa League, în turul 3 a întâlnit Hajduk Split, iar în play-off s-a duelat cu Rapid Viena.  Austriecii au câştigat cu 3-1 pe propriul teren, iar “roş-albaştrii” s-au impus la Bucureşti, pe “Arena Naţională”, cu 2-1, dar rezultatul de acasă nu le-a garantat calificarea în grupele Europa League.

CFR Cluj – FCSB, meci din etapa a 8-a a Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, va avea loc duminică, 16 august, de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.