ADVERTISEMENT
News

Cozi uriașe pe Valea Prahovei! Probleme între Posada și Comarnic, dar și la Azuga și Bușteni

Autor: Alexandru Năstase | 01.01.2021 | 19:56
Cozi uriașe pe Valea Prahovei! Probleme între Posada și Comarnic, dar și la Azuga și Bușteni
Trafic intens pe Valea Prahovei. Sursa foto - hepta.ro

Cozi uriașe pe Valea Prahovei! Traficul rutier este unul aglomerat, conform reprezentanților Centrului Infotrafic. Sunt probșeme serioazse pe DN 1, între Posada şi Comarnic, pe sensul spre Capitală.

ADVERTISEMENT

De asemenea aglomerarea de mașini există și pe sensul de coborâre, în zona staţiunilor prahovene Azuga, Buşteni şi Sinaia.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că se înregistrează valori de trafic în creştere pe DN 1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, fiind trafic intens între kilometrii 115-110.

ADVERTISEMENT

Trafic intens pe Valea Prahovei!

Totodată, se circulă în coloană pe sensul de coborâre al DN 1, între kilometrii 138 şi 131, între staţiunile Azuga şi Buşteni, dar şi pe tronsonul kilometric 123 -121, în zona staţiunii Sinaia.

“Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

ADVERTISEMENT

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, a arătat Centrul Infotrafic

Vă reamintim că același lucru s-a petrecut și în ultimele două zile. Sute de mașini au stat în așteptare și au ajuns cu întârziere la locul de cazare.

ADVERTISEMENT

A fost o adevărată lovitură din partea hotelierilor. Aceștia și-au frecat mâinile de fericire și au anunţat că au avut aproape toate locurile ocupate pentru Revelion.

Culmea, oamenii par că au uitat că este o perioadă cu restricţii din cauza pandemiei COVID. Românii nu au mai ținut cont de măsurile luate de autorități  și au petrecut serios în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cazuri de coronavirus au fost și în prima zi a anului. Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat pe 1 ianuarie 3.938 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, 74 de persoane au murit, numărul total al deceselor fiind 15.841 de la debutul pandemiei. La ATI sunt internaţi 1.111 de pacienţi.

ADVERTISEMENT

”Până astăzi, 1 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 636.201 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 566.365 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 3.938 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, transmit autorităţile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!