News

Cozmin Gușă a recunoscut la Denise Rifai. A șantajat politicieni cu dosare sexuale?

14.04.2021 | 02:10
Cozmin Gusa a recunoscut la Denise Rifai A santajat politicieni cu dosare sexuale
Cozmin Gușă a recunoscut la Denise Rifai. A șantajat politicieni cu dosare sexuale. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă, invitat la Kanal D în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a răspuns la una dintre cele mai importante întrebări din cariera lui politică. Cunoscuta moderatoarea l-a întrebat dacă a șantajat politicieni cu dosare sexuale.

Între 2001 și 2003, Cozmin Gușă a fost secretar general în PSD, iar apoi a devenit consilierul politic a lui Traian Băsescu pentru alegerile din 2004.

ADVERTISEMENT

În timpul emisiunii de marți seară, experimentatul om politic a vorbit și despre episodul în care a fost ”trădat” în perioada în care era în partidul social democrat. Vezi AICI cum a ajuns Cozmin Gușă șef peste greii din PSD și cu cine era să se bată.

Cine l-a eliminat pe Cozmin Gușă din PSD? ”M-a trădat. Mă oferea pe tavă marinarului”

Sursă foto: Hepta.ro

”În mod indirect m-a eliminat, din PSD, Adrian Năstase. M-a trădat. Dacă este să-i reproșez, doar atât îi reproșez, eram totuși un băiat de 33 de ani, el era un bărbat de 53 de ani, și m-a trădat.

ADVERTISEMENT

Eu am acceptat să-l contracandidez pe Băsescu și-l băteam în 2004 pe Băsescu, dar el la presiunea oamenilor pe care i-ai numit, Mitrea, Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, a vrut sa-mi ia funcția de secretar general și să mă pună prefect în subordinea politică a lui Dan Ion Popescu ca să mă castreze.

Dan Ioan Popescu avea relații subterane, de afaceri, de servicii secrete cu Băsescu. Șeful meu din partid era prieten cu Băsescu. Șeful meu era prieten cu Băsescu. Practic, mă oferea pe tavă marinarului. M-a supărat și am demisionat”, a precizat Gușă.

ADVERTISEMENT

Cum s-a răzbunat Cozmin Gușă pe Adrian Năstase?

Adrian Năstase, mărturisire la 7 ani distanță de la momentul în care a încercat să se sinucidă! Adrian Năstase
Sursa foto – facebook

”Presa o scriu cei care sunt la putere. Atunci era la putere Adrian Năstase, prim ministru, și a spus ce-a dorit. M-am răzbunat pe el aspru pentru că în 2004 am fost șeful de campaniei lui Băsescu și așa a pierdut funcția de președinte, Adrian Năstase.”

A șantajat politicieni cu dosare sexuale? ”Păi eu l-am pus pe Negoiță să-și dea pantalonii jos în birou?”

Sursă foto – facebook

”Eu n-am adus-o numai pe Laura Andreșan și pe colega ei de la Cluj. Am adus mulți jurnaliști din rețeaua Jurnalul să lucreze la București, după cum am condus sute, poate mii de jurnaliști.

ADVERTISEMENT

Ce să se spună? Că orice jurnalistă care se culcă cu un politician și-l șantajează după aceea…dacă a lucrat sub bagheta mea când s-a culcat cu Ioan Rus, Gigi Becali sau ce e în cartea aia, toți fotbaliștii ăia, lista lungă…Mutu, Contra, toți care sunt pe lista ei…Liviu Negoiță, o sunam eu să-i spun asta?
Asta a fost o teorie inventată la băieții de la `Doi și-un sfert` care o recrutaseră la 15 ani ca să justifice prin mine felul cum l-au executat pe Ioan Rus. El a fost executat și șantajat cu dosare sexuale”, a povestit omul politic.

”Emil Boc îi lua apărarea lui Negoiță: Gușă, Gușă, Gușă a pus-o!”

”Ioan Rus a fost manipulat, a înțeles că n-am avut niciun amestec și de atunci am avut o relație clară.

Dar am fost o victimă a manipulării serviciilor secrete cu goarna lor, micuțul Emil Boc, care-i lua apărarea lui Negoiță spunând: ‘Gușă, Gușă, Gușă a pus-o’. Păi eu l-am pus pe Negoiță să-și dea pantalonii jos în birou”, a relatat Cozmin Gușă în cadrul emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT