News

Cozmin Gușă, acuze dure la adresa lui Traian Băsescu! „Liber, sprințar și cu banii încasați”

19.12.2020 | 17:22
Cozmin Gusa acuze dure la adresa lui Traian Basescu Liber sprintar si cu banii incasati
ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă a lansat mai multe acuze dure la adresa lui Traian Băsescu! Analistul politic a postat pe o rețea de socializare mai multe imagini în care fostul șef de stat pare că-l nășește pe prințul Paul de România. 

Gușă nu s-a oprit aici și a explicat că nu înțelege cum Băsescu se află încă în libertate, în timp ce alții implicați în Dosarul Fermei Băneasa și-au primit deja sentințele.

ADVERTISEMENT

„Monica Nistorescu publică niște poze și ne ajută să nu uităm că așa-zisul “Prințul Paul” a fost nășit de către Băse&Family, exact în perioada în care se pregăteau escrocheriile.

Ce acuze dure îi aduce Cozmin Gușă lui Traian Băsescu!

Azi Paul e fugit, unii (precum Dan Andronic) sunt pedepsiți fără fapte incriminatoare, iar BĂSE-NAȘUL e liber, sprințar și cu banii încasați.

ADVERTISEMENT

Am auzit însă că Băse va avea totuși un 2021 de coșmar. Ceea ce ar fi totuși în spiritul dreptății …”, a postat pe o rețea de socializare Gușă

Vă reamintim că numele prinţului Paul al României, apare oficial pe lista persoanelor date în urmărire, de pe site-ul Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă lucrul acesta după ce mai mulți agenți care au mers la locuinţa sa pentru a-l ridica în urma condamnării la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, nu l-au găsit acasă.

”La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brasov a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 42 din 17.12.2020 impotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 in Franta, loc. Paris”, conform datelor de pe site-ul IGPR.

ADVERTISEMENT

Prințul Paul de România a fost condamnat pentru săvârşirea infractiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În finalul deciziei instanței există şi o menţiune referitoare la onorariul traducătorilor pentru Paul al României şi pentru soţia sa, martor în dosar.

 

ADVERTISEMENT