ADVERTISEMENT
Life

Cozmin Gușă, conflict cu Anna Lesko din cauza pandemiei: „Cam atât a priceput talentata cântăreață”

Autor: Dan Suta | 26.01.2021 | 16:27
Cozmin Gușă, conflict cu Anna Lesko din cauza pandemiei: „Cam atât a priceput talentata cântăreață”
Anna Lesko și Cozmin Gușă, contre pe tema pandemiei în mediul virtual. Foto: Instagram

Cozmin Gușă a lansat recent unele acuzații foarte grave la adresa vedetelor, iar una dintre persoanele publice care s-a sesizat cu privire la afirmațiile politicianului a fost cântăreața Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de emisiuni, membru important al PSD, a spus că multe vedete au primit bani pentru a speria populația cu pandemia de coronavirus, lucru care a stârnit un val de reacții mai ales în mediul online.

Una dintre vedetele care a reacționat a fost Anna Lesko, care l-a atacat destul de dur pe Gușă, apărându-se în fața declarațiilor acestuia.

Anna Lesko îi răspunde lui Cozmin Gușă

„Pentru că mai mult ca niciodată îmi doresc să exercit dreptul meu la informare și a mi expune punctul de vedere în felul meu, l am citit azi pe Cozmin Gușă care susține că vedetele, care NU cred în teoria conspirației, drept care se protejează de virus prin toate mijloacele inclusiv vaccin, înseamnă conform Domniei sale că fac asta pe bani.

ADVERTISEMENT

Trist și paranoic la propriu. Noi NU suntem consultanți politici care încasăm bani pentru manipularea publicului conform intereselor de partid. Zic și eu…”, a reacționat ucraineanca pe contul personal de Instagram.

Jurnalistul nu s-a oprit aici după afirmațiile pe care le-a făcut și a comentat reacția Annei Lesko în stilul său caracteristic, tot pe Instagram.

Realizatorul tv a vrut să le ia partea lui Dan Bittman și lui Dorel Vișan

„ANNA LESKO ARE (ȘI) PĂRERI! 😉 Cam ce-a scris mai jos, cam tot atât a și priceput talentata cântăreață din ce-am zis ieri referitor la miorlăiala vectorilor publici. Ce este sigur, e că știe despre sine că e vector public!”, a declarat ulterior Gușă.

ADVERTISEMENT

În declarația care a încins spiritele în mediul online, Gușă i-a lăudat pe Dorel Vișan și Dan Bittman pentru că au avut poziții complet diferite de cele exprimate de majoritatea vedetelor în această pandemie și a încercat să le ia partea celor doi lovind în artiștii care au militat pentru ca românii să respecte măsurile de siguranță sanitară impuse de autorități.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!