News

Cozmin Gușă, mai dezlănțuit decât un Kalașnikov: ”Ciolacu, cârpa lui Iohannis!”

29.04.2020 | 19:14
Cozmin Gusa mai dezlantuit decat un Kalasnikov Ciolacu carpa lui Iohannis
ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă s-a dezlănțuit după ultimele evenimente din politica românească și a lansat un atac devastator la adresa a doi actori importanți din spațiul public: Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu.

Cozmin Gușă, mai dezlănțuit decât un Kalașnikov: ”Ciolacu, cârpa lui Iohannis!”

Într-o postare pe contul personal de Facebook, analistul politic Cozmin Gușă îi distruge pe doi dintre ”beligeranții” acestei zile: președintele Klaus Iohannis și conducătorul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Gușă își începe mesajul printr-o caracterizare în termeni duri a actualului conducător al social-democraților, Marcel Ciolacu, despre care spune că ”și-a urmat calea “predestinată”: a devenit CÂRPA LUI IOHANNIS!”

Apoi, analistul revine la Șeful Statului, pe care îl consideră un ”netalentat actor” după atacurile declanșate miercuri la adresa PSD pe tema scandalului cu Autonomia Ținutului Secuiesc.

ADVERTISEMENT

”KWI într-o reprezentație publică la fel de penibilă ca aceea când, în Campania din 2014, a cântat live imnul Romaniei (cu interpretare și voce de popă beat).

Va mărturisesc că am ras cu poftă câteva minute, având desigur în minte și ideea ca, dacă “omul = președinte de țară”, se deda la asemenea “maimuțăreli”, are potențial mare să devină și periculos.

ADVERTISEMENT

Apoi am citit o știre în care Rareș Bogdan îl face pe Ciolacu “cârpa UDMR-ului”, probabil într-o strategie personala prin care să-l susțină public pe “penibilul Klaus”, în contrapartida cu un Orban care “tace vinovat”., scrie Cozmin Gușă în mediul virtual.

Gușă: ”Statul Paralel înfluențează jocurile politice”

Referindu-se la ceea ce s-a întâmplat în Camera Deputaților, acolo unde a fost adoptată, tacit, controversata lege legată de Autonomia Ținutului Secuiesc, Cozmin Gușă arată cu degetul ”poziționările dubioase ale PSD-ului”, dar și influența ”Statului Paralel”.

ADVERTISEMENT

”Cu asemenea evenimente, dublate de criticile dure și poziționările dubioase din PSD, am renunțat să scriu azi despre consecințele adoptării tacite de la Camera Deputaților (care rămân oricum, în ciuda votului de la Senat!).

Voi analiza mizeria din politica românească, semănata de către Statul Paralel, care nu știe/poate să influențeze jocurile politice decât într-un fel murdar”, a adăugat analistul politic.

Continuarea editorialului lui Cozmin Gușă o puteți lectura AICI.

ADVERTISEMENT