Fotbal intern

Cozmin Gușă, președintele FR Judo, acuză o conspirație în cazul Covid-CFR Cluj : “Cei care manipulează aveau nevoie de Paveli și Andree Esca și în sport!”

26.07.2020 | 20:09
Cozmin Gusa presedintele FR Judo acuza o conspiratie in cazul CovidCFR Cluj  Cei care manipuleaza aveau nevoie de Paveli si Andree Esca si in sport
ADVERTISEMENT

Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în legătură cu situaţia de la CFR Cluj. Oficialul susţine că a existat o conspiraţie în jurul cazurilor de COVID-19 care au apărut în această săptămână la echipă, în condiţiile în care ultimele retestări i-au depistat negativ pe fotbalişti.

CFR Cluj şi-a amânat meciul cu FCSB, partidă care trebuia să se dispute în weekend-ul trecut, după apariţia unui caz de COVID-19. Ulterior, mai multe teste efectuate la o clinică din Bucureşti au dovedit că mai mulţi fotbalişti, dar şi oficiali ai echipei, au fost depistaţi pozitiv, astfel că şi partida cu FC Botoşani a fost amânată.

ADVERTISEMENT

Situaţia s-a clarificat duminică, după încă o serie de teste, toate cu rezultate negative. Din acest motiv, Cozmin Guşă susţine că a existat o conspiraţie care a urmărit destbilizarea campioanei României, care luptă pentru al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

Cozmin Guşă, preşedintele FR Judo, acuză o conspiraţie în cazul “COVID-CFR Cluj”. Mesajul postat pe Facebook

“BOMBA în cazul “CFR Cluj- Coronavirus”! MANIPULARE ŞI MINCIUNĂ DOVEDITE.

În calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși ca alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “REGINA MARIA”??

Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!!

ADVERTISEMENT

Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE , DE STAT: testele au ieșit negative ,TOȚI “BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI , AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DEALTFEL!!!

“S-a decis punerea la pământ a clujenilor”

Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat “PUNEREA LA PĂMÂNT” A CLUJENILOR, deveniți astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Este limpede oricum că cei care MANIPULEAZĂ ȘI MINT aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport, și ce “pradă” mai bună să găsească decât chiar echipa campioană a României?!

ADVERTISEMENT

Pățania echipei CFR CLUJ depășește mult ca magnitudine “EXPERIMENTUL GORNET” de care scriam azi dimineață, și ne-arată o dată în plus cât de coordonată și extinsă este OPERAȚIUNEA “CORONAVIRUS-EXTREMĂ URGENȚĂ”, coordonată de către echipa “groazei”, KlauSILĂ-LuCOVID!

Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim … Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la “REGINA MARIA”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ILEGALITĂȚII ȘI COMPENSAREA PREJUDICIULUI MAJOR CREAT”, a fost mesajul postat de Cozmin Guşă pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT