News

Cozonacii lui Dodon. De ce a ajuns fostul președinte moldovean ținta ironiilor pe rețelele sociale

02.05.2021 | 19:57
Cozonacii lui Dodon De ce a ajuns fostul presedinte moldovean tinta ironiilor pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, a ajuns ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Valul de replici acide la adresa sa a fost stârnit de un clip în care fostul șef de stat pare a scoate cu mâinile goale din cuptor o tavă cu cozonac fierbinte.

Cozonacii lui Dodon. De ce a ajuns fostul președinte moldovean ținta ironiilor pe rețelele sociale

Utilizator pasionat al rețelelor de socializare, fostul șef de stat a publicat un promo pentru un nou episod al emisiunii sale, Președintele răspunde, care este difuzată în fiecare zi de vineri.

ADVERTISEMENT

Ediția cu pricina a fost postată în Vinerea Marea, motiv pentru care familia Dodon s-a filmat în timp ce cocea cozonaci.

Imaginile au stârnit ironii, inclusiv din partea deputaților.

“Omul ăsta e incorigibil. Minciuna. Așa boală nu trece, doar se agravează. Ajungi să minți chiar și atunci când nu ești nevoit. Minți ca hobby”, a scris deputatul PAS Dumitru Alaiba, citat de Ziare.com.

ADVERTISEMENT

“Dodon ia în mână pâinea scoasă direct din cuptor. Penibilitate de dragul piarului ieftin”, a reacționat un alt deputat PAS, Sergiu Litvinenco.

Reacția lui Igor Dodon nu a întârziat. Politicianul a postat un nou video pe Facebook în care mai întâi scoate primul cozonac din cuptor cu mâinile goale, iar pe al doilea îl scoate folosind un prosop. Clipul este însoțit de un mesaj acid pentru “invidioși”.

ADVERTISEMENT

“Șoc și groază! Știrea zilei azi în toata țara este despre tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paște. Acest eveniment a devenit atât de important, încât a eclipsat și dizolvarea Parlamentului.

Dragi prieteni, Republica Moldova este astăzi într-o situație în premieră în istoria noastră modernă, când nu avem Guvern funcțional, un Guvern fără competențe și nu avem Parlament – în plină criză, fără organe de stat care ar putea lua decizii, iar oponenților mei politici iată de ce le pasă – cozonacii lui Dodon!

ADVERTISEMENT

Aceasta este adevarata față a unor politicieni și interesul lor pentru popor! P.S. Pe cei invidioși, data viitoare îi invit la Sadova să coacem cozonaci”, a fost mesajul lui Dodon pe Facebook.

ADVERTISEMENT