Fotbal intern

Crăciun în LACRIMI! “Nu am nevoie de MILA LUI!”

Silviu Lung, fostul mare portar al Universităţii Craiova, a fost implicat, la începutul anului, într-un tragic accident rutier, în apropiere de Calafat. În urma impactului violent dintre maşina...
24.12.2014 | 00:02
Craciun in LACRIMI Nu am nevoie de MILA LUI

Silviu Lung, fostul mare portar al Universităţii Craiova, a fost implicat, la începutul anului, într-un tragic accident rutier, în apropiere de Calafat. În urma impactului violent dintre maşina sa şi cea a unui doljean, acesta din urmă şi-a pierdut viaţa, iar cei doi copii ai săi au ajuns la spital. Imediat, soţia victimei, Rodica Niţu a anunţat că nu se va linişti pînă nu-l va vedea pe Silviu Lung la puşcărie. Dacă va fi găsit vinovat, fostul portar al Universităţii riscă o pedeapsă între 1 şi 5 ani pentru omor din culpă.

DOVEZILE BOMBĂ CARE L-AU BĂGAT PE GIGI LA PUŞCĂRIE

“Procesul cu Lung nu a început!”

La aproape un an de la tragedie, FANATIK.RO a stat de vorbă cu Rodica, văduva lui Dan Constantin Niţu. Femeia şi copiii săi nu şi-au revenit nici acum din şoc şi a precizat că aceste Sărbători vor fi cele mai triste din ultimii ani. “Dosarul a fost înaintat la Tribunal, dar procesul, încă, nu a început. Probabil, prima înfăţişare va avea loc în 2015. Aşteptăm să vedem ce se va întîmpla, vrem să se facă dreptate. Ne-am luat avocat şi l-am mandatat pe acesta să discute cu reprezentanţii lui Lung. Eu nu am ce discuta cu Lung pentru că mi-a băgat bărbatul în pămînt!”, a spus Rodica Niţu pentru FANATIK.RO.

CE PREZENTARE I-AU FĂCUT OLANDEZII LUI SĂNMĂRTEAN

“Lung nu ne-a căutat de atunci”

Silviu Lung nu s-a mai interesat de soarta familiei bărbatului pe care l-a omorît, iar Rodica Niţu îi transmite fostului goalkeeper că nu are nevoie de ajutorul lui. “Ce să ne trimită de Crăciun? Nu s-au gîndit, pînă acum, la aşa ceva. De altfel, Lung nici nu ne-a căutat de atunci. Doar soţia dînsului a mai dat un semn. Dar copiii mei au tot ce le trebuie, nu avem nevoie de mila lor. Mi-aş dori soţul alături de Sărbători, iar copiii tatăl, dar aşa ceva nu este posibil”, a spus Rodica Niţu pentru FANATIK.RO.

MESAJUL DIN PUŞCĂRIE AL LUI MEME PENTRU DICĂ

“Acest criminal trebuie să ajungă la închisoare”

În mai, Rodica Niţu era şi mai virulentă la adresa lui Silviu Lung: “Într-o ţară normală, acest criminal trebuie să ajungă direct la închisoare. Însă el are un nume şi deja am auzit că umblă prin Craiova să tragă sforile ca să scape de puşcărie, iar de promisiunile care mi le-a făcut a uitat. După ce a achitat cheltuielile de spitalizare şi nişte bani pe la înmormîntare, nu a mai dat ulterior nici un semn de viaţă. Soţia lui şi el însuşi ne-au transmis că o să ne ajute aproape lunar, că o să aibă grijă de cei trei copii ai mei, că nu o să le lipsească nimic, dar văd că m-au minţit cu neruşinare. Cei trei copii ai mei au rămas fără tată şi vă rog să mă credeţi că îmi este tare greu să mă descurc singură financiar. Nici măcar nu ştiu cîţi bani a achitat Silviu Lung în urma cheltuielilor de spitalizare ale fetei mele, deoarece nu mi-a arătat nici o chitanţă. Am văzut că se plimbă prin străinătate fără nici o grijă şi îmi este teamă că omul asta va scăpa cu basma curată”.

90 de kilometri pe oră este viteza pe care o avea maşina lui Lung în momentul impactului

77 de partide a jucat Lung în tricoul echipei naţionale

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!