Fotbal intern

Crăciunescu, Naum și Duckadam, concurs pe tema schimbării lui Gîdea. Cine a fost mai aproape

01.02.2021 | 20:48
Craciunescu Naum si Duckadam concurs pe tema schimbarii lui Gidea Cine a fost mai aproape
ADVERTISEMENT

Adrian Mihai Gîdea, mijlocașul de 20 de ani de la CFR Cluj, a fost subiectul unei dezbateri între Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam și Radu Naum. Aceștia au încercat să anticipeze cât de rapid va fi schimbat mijlocașul.

Gîdea a stat doar șapte minute pe teren, fiind înlocuit de Alexandru Păun, iar Helmut Duckadam a fost cel mai aproape de a ghici câte minute va sta puștiul pe teren. „Eroul de la Sevilla” a pronosticat opt minute pentru Gîdea.

ADVERTISEMENT

Mihai Adrian Gîdea se află la al treilea meci pentru CFR Cluj în acest sezon, iar cumulat cu minutele din meciul de azi, 1 februarie, cu Chindia Târgoviște, puștiul a strâns un total de 26 de minute în Liga 1.

Dezbaterea lui Crăciunescu, Duckadam și Naum în jurul schimbării lui Gîdea

Moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, Radu Naum a fost cel care a pornit dezbaterea în privința schimbării lui Adrian Gîdea în primele minute ale meciului dintre Chindia și CFR Cluj, acesta spunând că nu îi dă puștiului mai mult de patru minute pe teren.

ADVERTISEMENT

„Eu nu-i dau mai mult de patru minute. Nu e un pariu, dar e din nou un exemplu a aberației cu schimbarea oricând al celui de-al doilea jucător”, a spus Radu Naum, realizatorul Digisport.

Ion Crăciunescu a ținut să precizeze că puștiul CFR-ului va sta puțin mai mult de zece minute în meci: „Cred că puștiul Gâdea de la CFR va sta pe teren vreo 12 minute. Nu face și el încălzirea? (N.R- râde)”.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a fost aproape de a ghici minutele lui Gîdea în meci

Helmut Duckadam a fost cel mai aproape de a ghici minutele pe care Mihai Adrian Gîdea le va juca în duelul dintre Chindia și CFR, acesta spunând că va rezista opt minute, dar Edi Iordănescu l-a schimbat cu un minut înainte de cum pronosticase fostul portar.

„Eu cred că va sta opt minute!”, a spus Helmut Duckadam, care a fost completat de Ion Crăciunescu, cel care crede că antrenorii nu mai trebuie să se plângă fiindcă meciurile se joacă din trei în trei zile, aceștia având câte 5 schimbări la dispoziție.

ADVERTISEMENT

„Eu când îi aud că se plâng că joacă din 3 în 3 zile, nu-i înțeleg. Acum au la dispoziție 5 schimbări, nu cum era înainte cu trei schimbări”, a spus fostul arbitru.

  • 20 de ani a împlinit pe 13 martie Adrian Mihai Gîdea
ADVERTISEMENT