Fotbal intern

Bombă! Un alt OLTEAN celebru se luptă cu Balaci pentru Craiova!

UPDATE 12:03. FANATIK.RO a anunţat ieri, în exclusivitate, că Ilie Balaci este tehnicianul pe care Ghiorghiţă Geolgău îl doreşte ca înlocuitor pentru Ovidiu Stîngă. Surse din anturajul...
12.03.2014 | 12:03
Bomba Un alt OLTEAN celebru se lupta cu Balaci pentru Craiova
ADVERTISEMENT

UPDATE 12:03. FANATIK.RO a anunţat ieri, în exclusivitate, că Ilie Balaci este tehnicianul pe care Ghiorghiţă Geolgău îl doreşte ca înlocuitor pentru Ovidiu Stîngă. Surse din anturajul echipei susţinute de Prmăria din Bănie ne-au dezvăluit că fostul mare internaţional a negociat aseară la Craiova cu oficialii de la CS U. Totuşi, Micapi.ro anunţă că pe lista alb-albaştrilor ar mai fi intrat şi Sorin Cîrţu. În aceste condiţii, pînă la numirea unui nou antrenor, directorul general al oltenilor a dezvăluit că Silviu Lung se va ocupa de pregăitrea meciului cu UTA Arad. “Am luat decizia ca de pregătirea echipei să se ocupe Silviu Lung şi Laurens Ebben pînă după meciul cu UTA Arad“, a anunţat Geolgău pentru Micapi.ro.

12.03.2014

UPDATE 19:20. Ovidiu Stîngă susţine că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CS U. “Am decis de comun acord cu Mihai Rotaru că e mai bine să ne despărţim. Eu ştiu care au fost motivele, dar pentru a păstra linişte la echipă prefer să tac. Cînd am semnat cu CS U, am ştiut că îmi pun suporterii lui FC U în cap, dar am fost antrenor profesionist. Dacă voi lucra vreodată la FC U? E greu de spus acum, dar Ovidiu Stîngă nu va întoarce spatele fotbalului craiovean atunci cînd acesta va avea nevoie de el, iar în plus de asta nu ştiu dacă o să mai fiu vreodată dorit la echipa respectivă“, a spus Stîngă pentru FANATIK.RO. Principalele nume de pe lista lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Stîngă sînt Ilie Balaci şi Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:45  Ovidiu Stîngă urmează să fie demis de la CS U, iar oficialii au început negocierile pentru aducerea unui nou tehnician. Pe listă se află Nicolo Napoli, Petre Grigoraş, dar şi un nume cu rezonanţă în fotbalul românesc: Ilie Balaci. Surse din anturajul echipei ne-au dezvăluit că oficialul clubului CS U Craiova, Gheorghiţă Gelogău, încercă să ajungă la un acord cu Balaci. “Ghiţă este conştient de viitorul acestei formaţii. După ce Adunarea Generală a decis să nu afilieze definitiv echipa la FRF, s-a gîndit că singura cale de reuşită a acestul proiect a mai rămas încercarea unei uriaşe lovituri de imagine. Astfel, după ce în cărţi a intrat Nicolo Napoli pentru înlocuirea lui Stîngă, italianul avînd în continuare priză la publicul oltean, Geolgău doreşte totuşi să dea o lovitură de maestru. Ei bine, actualul conducător al celor de la CS i l-a propus patronului Mihai Rotaru chiar pe marele Ilie Balaci. Însă discuţiile cu acesta vor începe după ce Stîngă îşi va pune sau nu în această seară semnătura pe rezilierea contractului după întîlnirea de la Bucureşti cu Rotaru“, ne-a mărturisit sursa respectivă.

“Eu sînt antrenor profesionist”
Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Ilie Balaci ne-a dezvăluit că pînă la această oră nu a fost sunat de nimeni de la CS U Craiova, dar nu ar spune “nu” unei oferte. “Eu sînt antrenor profesionist şi merg să antrenez acolo unde unde mi se pare că propunerea respectivă este serioasă. Însă, nu am fost sunat de nimeni de la CS Universitatea Craiova“, a spus Balaci.

ADVERTISEMENT

 

UPDATE 14.03 Ovidiu Stîngă  spune că încă nu a fost informat de demitere, dar urmează să se întîlnească, la Bucureşti, cu patronul Mihai Rotaru! “Am fost sunat de domnul Rotaru să mă prezint la Bucureşti. Nu mi-a spus ce vrea să discute cu mine însă mi-am dat seama că este ceva serios din moment ce m-a chemat la Bucureşti. Momentan nu am semnat vreo reziliere de contract. Ajung la faţa locului şi atunci văd despre ce e vorba. Nu ţin de scaun!”, a declarat şi Ovidiu Stîngă pentru FANATIK.ro.

UPDATE 13:13. Conform surselor FANATIK.RO, Ovidiu Stîngă a intrat în dizgraţia conducerii lui CS U după ce o parte dintre jucători, mai exact cei veniţi de la Sportul Studenţesc, s-au plîns de lipsa de profesionalism a preparatorului fizic olandez adus de Ovidiu Stîngă în această iarnă. După înfrîngerea cu FCM Tg. Mureş, Ferfelea s-a dus la conducere şi le-a transmis că partida a fost pierdută din cauză că el şi colegii săi nu au mai putut alerga în repriza secundă şi că de vină pentru acest lucru este preparatorul fizic. De asemenea, în săptămîna partidei cu Satu Mare, Varga a intrat în conflict cu Stîngă, căruia i-a transmis că nu se mai antrenează deoarece olandezul este “puşcărie”. Moment în care Stîngă a luat foc, l-a scos din antrenament pe fostul jucător al Sportului, însă şi-a pus şi întreg vestiarul în cap. 

ADVERTISEMENT

CS Universitatea Craiova nu a obţinut nici o victorie în acest an în Liga 2, iar şefii sînt decişi să taie în carne vie. Conform oracoluldelabalceşti.ro, tehnicianul Ovidiu Stîngă va fi demis în cel mai scurt timp. Însă, şefii de la CS U nu vor să facă această mutare pînă nu găsesc un antrenor care să garanteze promovarea.

În acest sens, oltenii au început discuţiile cu un nume important din România: Petre Grigoraş. Dat afară de la CFR Cluj în această iarnă, Grig ezită pentru că nu cunoaşte foarte bine potenţialul echipei şi are la dispoziţie un timp extrem de scurt pentru a se obişnui cu lotul.

ADVERTISEMENT

Dacă răspunsul lui Grigoraş va fi unul negativ, atunci este posibil ca la CSU Craiova să vină Nicolo Napoli! Italianul ştie deja dedesubturile complicate ale ligii secunde şi ar accepta imediat să antreneze rivala lui Mititelu, inclusiv din motive sentimentale: Napoli are o iubită la Craiova şi ar face orice ca să o păstreze.

“Eu sînt antrenor profesionist. Am lucrat la FC U cu inima deschisă, însă am fost dat pe nedrept afară”, a spus Nicolo Napoli pentru FANATIK.RO, lăsînd de înţeles că ar fi dispus să preia echipa primăriei în cazul în care ar primi o ofertă concretă.

ADVERTISEMENT