ADVERTISEMENT
Carousel hot news

TRĂDAREA MAXIMĂ! Trei fotbalişti ai lui Mititelu, luaţi “la pachet” de CRAIOLGUŢA!

FC Universitatea Craiova s-a retras, la finalul lunii martie, din Liga 2, după disputarea a 22 de etape. Chiar şi în aceste condiţii, jucătorii nu au putut fi declaraţi liberi de contract, mai...
Autor: Daniel Vlad | 07.05.2014 | 17:54
TRĂDAREA MAXIMĂ! Trei fotbalişti ai lui Mititelu, luaţi

FC Universitatea Craiova s-a retras, la finalul lunii martie, din Liga 2, după disputarea a 22 de etape. Chiar şi în aceste condiţii, jucătorii nu au putut fi declaraţi liberi de contract, mai ales că Adrian Mititelu intenţionează înscrierea echipei în sezonul următor. Totuşi, mai mulţi fotbalişti s-au adresat comisiilor FRF pentru a-şi putea recăpăta dreptul la muncă, însă nu au primit nici un răspuns din partea forului de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, conform surselor FANATIK.RO, trei dintre jucătorii lui FC U au decis să ia atitudine. Astfel, Mădălin Ciucă, Ionuţ Mîrzeanu şi Claudiu Bălan se antrenează de ceva vreme cu echipa secundă a lui CS U Craiova, rivala de moarte a Universităţii. Cei trei au fost primiţi la şediţele de pregătire de Daniel Mogoşanu, fostul antrenor al lui FC U.

madalin-ciuca-a-revenit-la-fc-u

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!