Stiri sportive

BOMBĂ! CS U, cu “LEUL” pe piept! Reacţia lui Mititelu

UPDATE Ora 15:20 / Adrian Mititelu a reacţionat la informaţia dezvăluită de FANATIK.RO: "Dacă vor folosi sigla cu leul, vor fi încătuşaţi în secunda doi!"...
19.07.2014 | 13:50

UPDATE Ora 15:20 / Adrian Mititelu a reacţionat la informaţia dezvăluită de FANATIK.RO: “Dacă vor folosi sigla cu leul, vor fi încătuşaţi în secunda doi!”

De asemenea, Mititelu a dat şi un comunicat: “Titularii mărcilor FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA pot fi cunoscuţi prin accesarea Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci – singurul organism naţional abilitat în domeniu. De asemenea, vis-a-vis de aceste mărci ale căror drepturi sînt garantate, nicio persoană NU poate folosi o marcă, chiar şi asemănătoare cu una dintre acestea. Astfel, este lipsit de relevanţă mărimea sau dimensiunea leului, ce este inscripţionat deasupra leului, de cîte ori este inscripţionată litera “U” sau alte amănunte de formă. Conform Legii 84/1996 – orice persoană care pretinde vreun drept al vreunei mărci înregistrate se poate adresa, printr-o acţiune, în justiţie în vederea cîştigării dreptului pretins. Prin urmare, îi invităm pe toţi cei care consideră că au vreun drept cu privire la această marcă să iniţieze acţiuni în instanţă pentru a-şi dovedi eventualele pretenţii.”

–––––-

Vară fierbinte în Bănie! FC Universitatea Craiova nu mai există, fiind în faliment, iar singura echipă ce reprezintă Craiova este CS Universitatea, care va debuta pe 25 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco, cu Pandurii Tg. Jiu. Chiar dacă FC Universitatea este în moarte clinică, fanii siglei cu leul pe piept, ce fac parte din Peluza Sud nu au aderat la noul proiect din Bănie! “Nu vom susţine CS U Craiova decît atunci cînd va avea sigla cu leul! Noi cu ea ne-am născut”, a sunat motivarea ultraşilor.

“Avem sigla în patrimoniul Clubului Sportiv!”

Oficialii de la Clubul Sportiv au postat un comunicat pe siteul oficial al grupării din Craiova: “pentru a lămuri definitiv aspectele privitoare la siglă, palmares şi istorie, clubul nostru va publica, începînd de miercuri, 23 iulie, pe site-ul oficial, un „Manifest pentru fotbal“. Este vorba de un serial în patru episoade prin care vom explica în amănunt unde se află palmaresul Universităţii Craiova, de ce stema cu leul a fost, este şi va rămîne a Clubului Sportiv Universitatea Craiova, ea neplecînd niciodată din patrimoniul clubului.”

2uylrpy

Cu Pandurii, cu leul pe piept!

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că oficialii clubului din Bănie sînt decişi ca în prima etapă din noul sezon, cu Pandurii Tg. Jiu, meci ce va avea loc vineri, 25 iulie, de la ora 21:00, pe tricourile de joc ale echipei din Craiova să fie inscripţionată sigla cu leul pe piept (vezi mai sus), cea mai veche, formată din 5 linii, leul şi cuvînt Craiova! Decizia oltenilor va produce, cu siguranţă, un cutremur în Bănie, reacţia lui Adrian Mititelu, care deţine, prin copiii săi, sigla FC Universitatea (vezi foto mai jos) urmînd a fi, mai mult ca sigur, una vehementă şi se va solda, foarte probabil, cu un nou proces!

FC-U

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!