Fotbal intern

SCANDAL şi după “moarte”: “Stătea BEAT şi ADORMEA pe bancă!” / “Un DERBEDEU, retard mintal!”

Chiar dacă nu mai activează în fotbalul românesc FC Universitatea Craiova naşte în continuare patimă în jurul acestei echipe. Astfel, după ce fostul preşedinte al clubului din Bănie, Marcel...
12.08.2014 | 00:19
SCANDAL si dupa moarte Statea BEAT si ADORMEA pe banca  Un DERBEDEU retard mintal

Chiar dacă nu mai activează în fotbalul românesc FC Universitatea Craiova naşte în continuare patimă în jurul acestei echipe. Astfel, după ce fostul preşedinte al clubului din Bănie, Marcel Iancu, a lansat un atac dur la adresa portarului Andrei Preda, pe contul său personal de facebook, cel pe care l-a catalogat ca fiind un derbedeu şi un infractor, goalkeeperul i-a dat prin intermediul FANATIK.RO o replică la fel de acidă. După ce “Gogoaşă” a fost acuzat că a contribuit chiar şi la demiterea lui Nicolo Napoli, ne-a mărturisit.Îl sfătuiesc pe nea Marcel să stea în banca dumnealui. Îl sfătuiesc să nu mai mintă, că eu l-am ameninţat, deoarece nu este adevărat. Dacă nu se potoleşte şi mai vorbeşte o dată de mine, atunci îl anunţ că o să îl fac public de rîs. O să dau la presă filmările pe care le am cu el beat mort. Ne-a făcut de rîs în deplasările de la Vîlcea şi la Bistriţa şi în stagiul de pregătire de la Craiova, acolo unde stătea cu noi la hotel mai mereu beat mort. Băieţii din echipă ştiu bine că am acele înregistrări cu el. Spre exemplu, la meciul pe care noi l-am jucat la Severin cu Satu Mare, Marcel Iancu a adormit la începul partidei pe banca de rezerve şi s-a trezit la pauză. Adormea beat şi pe la recepţiile hotelurilor pe unde noi eram cazaţi. Deşi făceam rost greu de bani pentru deplasări, Marcel Iancu mai umfla şi facturile şi cerea în plus de la oamenii care ne ajutau cîte cinci – şase milioane de lei vechi. Adrian Mititelu ştie că nu mint cu nimic şi ştie că Iancu are probleme cu băutura. Adrian Mititelu ştie că omul asta bea de rupea cind stătea în preajma noastră. Îmi este ruşine de familia lui Iancu, dar îl rog să se potolească şi să nu mă mai atace. Gabi Blondu stătea după el să nu ne facă de rîs în momentul în care îl vedea cînd se apuca de băut, deşi era cu băieţii. Dacă nu era Gabi cu noi la Vâlcea, la meciul cu fosta echipă a lui Niculescu, Iancu nici măcar nu mai era în stare să se trezească de dimineaţă să complezeze foile de joc. A tras băiatul ală 20 de minute de el să se trezească”,a spus “Gogoasă”.

“Jucătorii nu doreau să mai iasă din camere să se antreneze cu Napoli”

În final, Andrei Preda,a dorit să demonteze şi acuzele legate de demiterea lui Napoli. Nea Marcel Iancu minte cu neruşinare. Eu nu am <<îmbîrligat>> pe nimeni contra lui Napoli. Ce puteam eu să fac dacă jucătorii nu îl mai doreau la echipă? Unii dintre ei nici măcar nu mai doreau să iasă din camere să se antreneze cu antrenorul italian. Ce vină am eu că Napoli îi trata pe o parte dintre jucători cum îi trata? Ce vină am eu că jucătorii vorbeau la saună de Napoli că face şi drege? Nu vreau să vorbesc mai multe. Suporterii lui FCU trebuie să ştie adevărul. Acest Nicolo Napoli, care se dădea că iubeşte Ştiinţa pînă la moarte, semnase seara cu CSU, iar dimineaţa, sub ameninţările suporterilor de la Sezione, că nu mai susţin proiectul CSU dacă Napoli va fi instalat oficial, conducătorii acestei formaţii au anulat înţelegerea cu italianul”a încheiat Preda.

gogoasa-andrei-preda

 

Ce a spus Marcel Iancu pe facebook

iancu1iancu2iancu3

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!