Fanatik Show

Ilie Balaci, atac la CSU: “Toată ţara ştie că echipa asta nu este Universitatea”

22.09.2014...
22.09.2014 | 19:00
Ilie Balaci atac la CSU Toata tara stie ca echipa asta nu este Universitatea
Jucatorii Craiovei tin un moment de reculegere pentru Catalin Zanc

22.09.2014

UPDATE 16.52

Ilie Balaci, prezent în emisiunea FANATIK SHOW, pe Look TV a vorbit despre meciul dintre Universitatea Cluj – CSU Craiova. “Nu aştept cu sufletul la gură acest meci. CSU Craiova nu este Universitatea Craiova, iar toată ţara ştie acest lucru”,a spus fostul mare internaţional.

UPADATE 12.30 / Contactat de FANATIK.RO, Silvian Cristescu, team-amanagerul formaţiei CS Universitatea a ţinut să îi dea o replică lui George Ogăraru. Eu vă sfătuiesc să îl întrebaţi pe George Ogăraru de ce a făcut declaraţia asta, poate el, săracul, crede că ştie mai bine ca noi care istoria Universităţii Craiova, sau cum? Însă, dacă tot mă întrebaţi pe mine, atunci eu vă pot spune doar că Ogăraru este prost, prost informat, Vă rog să specificaţi că nu sînt deloc ironic cînd am spus lucrul asta. Copilul s-a întors acum în fotbalul românesc şi nu are de unde să ştie el adevărata istorie a echipei noastre. Dacă mă întîlnesc cu el la meci o să îi explic eu cum stă treaba cu echipa asta. Multă lume l-a crezut pînă acum pe acest Adrian Mititelu, dar aţi văzut şi voi unde a putut să ducă acest om ca patron echipa lui. A băgat-o în faliment, iar dacă nu era proiectul nostru acum suporterii şi spectatorii din Craiova se uitau la volei, handbal şi la alte sporturi de aici de la noi din oraş, nu la fotbal. Din cauza ambiţiei prosteşti a acestui om, oraşul Craiova risca să rămână pentru foarte mulţi ani fără fotbal. Se laudă că a rămas cu stema cu leul, dar eu îi sfătuiesc pe toţi suporterii să se înarmeze cu răbdare şi tutun. Asta e o vorbă de aici de la noi. O să vedeţi că timpul le va rezolva pe toate, iar Mititelu o să se uite lung şi după leul ăla cum se uită şi după echipă!”,a spus Cristescu.

–––––

Noul tehnician al formaţiei Universitatea Cluj, George Ogăraru, i-a înţepat pe adversarii de luni, oltenii de la CS U Craiova. Chestionat pe tem partidei, fostul jucător al Stelei a declarat: “Meciul cu Universitatea… cu CSU, pardon…, este cel mai important pentru că este următorul meci. Ne-am propus o victorie, cum o vom face de fiecare dată de aici încolo. Sîntem conştienţi că nu va fi uşor, echipa adversă s-a întărit odată cu venirea noului staff. Noi ne pregătim foarte bine de o săptămână, privim deschis către această partidă şi încrezători în forţele proprii”, a spus antrenorul “şepcilor roşii” înaintea jocului, fiind citat de ştiridesport.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!